DOLAR 32,3685
EURO 34,7103
ALTIN 2390,41
BIST 10170,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yorglass, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri oldu

    Yorglass, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri oldu
    29.04.2024
    A+
    A-

    Cam dünyasının global ve güvenilir tedarikçisi Yorglass, işveren markası olarak başarılara imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda şirket, Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen BestLarge 1000+ kategorisinde Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesine 9. sıradan girerek En İyi İşveren Ödülü’nü almaya hak kazandı. Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olarak tanımlanan bu ödül ile Yorglass, çalışanını merkeze alan kurum kültürü ve yenilikçi insan kaynakları uygulamalarının başarısını bir kez daha tescilledi.

    50 yıldır cama hayat veren Yorglass, İK politikalarını, şirketin ana stratejilerinden biri olan önemli ve belirleyici bir güç olarak kabul ediyor. Bu bakış açısıyla Great Place to Work Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen araştırma kapsamında BestLarge 1000+ kategorisinde Türkiye’nin En İyi İşverenleri listesinde 9. sırada yer alan şirket, ödülün sahibi oldu. 50 yıllık tarihine yakışan bu ödül ile cam dünyasının global ve güvenilir tedarikçisi Yorglass, şeffaf bakış açısı sayesinde kurum kültürünü sürekli geliştiren bir şirket olarak sadece bir işveren değil aynı zamanda çalışanlarının yaşam ortağı olduğunu yine kanıtlamış oldu.

    “Bu başarı Yorglass ailesinin birlikte gösterdiği özveri ve kararlılığın sonucu”

    Yönetim ekibimizin ‘şirket sizin’ ilkesiyle çalışanlarımıza verdiği değer, bugün güvenin temelini oluşturan bir motto haline geldi diyen Yorglass Yönetim Kurulu Başkanı Semavi Yorgancılar, konuya ilişkin şu değerlendirmede bulundu: “GPTW Enstitüsü tarafından belirlenen Türkiye’nin En İyi İşverenleri BestLarge 1000+ kategorisinde ödül aldığımız için çok gururluyuz. Aldığımız bu sonuç, Yorglass’ın sürdürülebilirlik vizyonunu ve çalışanlarımıza verdiği değerin yansımasını bir kez daha ortaya koyuyor. Çeşitlilik ve farklı bakış açıları, yenilikçi çözümler üretmemize ve sürdürülebilir başarı elde etmemize yardımcı olan Dahil Edicilik ilkesini iş kültürümüzün merkezine yerleştiriyor ve her çalışanın kendini kabul edilmiş ve değerli hissettiği bir ortam oluşturmayı hedefliyoruz. Kurum kültürümüzü daha ileriye taşımak adına güncel kalmak ve birlikte açık-şeffaf bir şekilde çalışmak ilkesine çok önem veriyoruz. DNA’sına ‘İnsana Değer’ kavramı kazınmış olan şirketimizde her bir çalışanımızın işinde mutlu, motive ve başarılı olmasını sağlamak için hep birlikte çaba gösteriyoruz. Şirket olarak birlikte nice başarılara imza atacağımızı ve çalışanlarımıza en iyi deneyimi sunmaya devam edeceğimizi taahhüt ediyoruz.”

    “Kolektif başarıyı destekleyecek bir çalışma anlayışı ile hareket ediyoruz””

    İnsanı merkeze alan bir bakış açısı benimsediklerini ifade eden Yorglass İK Direktörü Ayşe Doğruöz, “Biz Yorglass’ta çeşitlilik, eşitlik ve kapsayıcılık ilkelerini esas alan bir yaklaşımla hareket ediyoruz. Bu ilkeleri sadece birer kavram olarak değil, iş uygulamalarımızın merkezine yerleştirilmiş değerler olarak benimsiyoruz. Kurumsal değerlerimiz ışığında ortak kalkınma kültürüne inanan bir işveren markası olarak yenilikçi İK uygulamalarını şirketimizin her katmanına entegre ediyoruz. Çalışanlarımızın hem kariyerleri hem de bireysel gelişimleri için sürekli olarak politikalarımızı gözden geçiriyor, gerekli düzenlemeleri yapıyor ve çalışanlarımız arasında etkili iletişim ve iş birliği ortamları oluşturmak için çaba gösteriyoruz. Tüm çalışanlarımızın sesini duymak, karar alırken onları da dahil etmek bizim için büyük önem taşıyor. Bu nedenle Yorglass olarak kurum içi iletişimi kuvvetlendiren, çalışanlarımızın seslerini daha etkili duyurabildikleri, aidiyet duygusunu ve motivasyonu yükselten yeni nesil dijital İK platformu Ming’i kullanıyoruz. Çalışanlarımızla olan etkileşimimiz sayesinde gelen kolektif başarı mutluluğu, mutluluk ise başarıyı getiriyor. Dünya çapında kabul görmüş “Türkiye’nin En İyi İşverenleri”nden biri olmak bizim için çok büyük gurur.  Bu başarı, birliktelikten doğan güç ile tüm emeğini ortaya koyan tüm çalışma arkadaşlarımın. Yorglass ailesini tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.