DOLAR 32,5899
EURO 34,7403
ALTIN 2501,537
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Schwarzkopf’tan saçların geleceği için geleceğin saç boyası: Colour Specialist

    17.05.2017
    A+
    A-

    Henkel’in Güzellik ve Bakım kategorisindeki önde gelen markası Schwarzkopf, 6 yıllık araştırmaların sonucunda saç boyasında devrim yaratan yeni Colour Specialist’i tüketicileri ile buluşturdu. Schwarzkopf, kadınların saçlarını boyarken en büyük endişesi olan yıpranma etkisine profesyonel kırılma karşıtı Omegaplex teknolojisi içeren, üstün bakım özellikli Colour Specialist ile son veriyor.

    Saç Boyasında Kırılma Karşıtı Devrim

    Colour Specialist, profesyonel kırılma karşıtı Omegaplex teknolojisi sayesinde saç liflerini bir arada tutan mikro bağları güçlendirerek boyama esnasında saçı yıpranmalara karşı koruyor. Colour Specialist, muhteşem renk sonuçlarının yanı sıra saçlarda %80’e kadar* daha az kırılma ile fark yaratıyor. Üstelik kadınlar Colour Specialist ile göz alıcı yoğun renklere ve gözle görülür saç kalitesine evde saçlarını kendileri boyayarak ulaşabiliyor.

    *İşlem görmemiş saça göre

    Omegaplex Teknolojisi Saçlarda, 3 Adımda Üstün Bakım Özelliği Sunuyor…

    Colour Specialist saç boyası, 3 adımda üstün bakım özelliğine sahip. Boyaya karıştırılan Kırılma Karşıtı Serum, boyama sırasında saç hücrelerindeki mikro bağları koruyor. Boyamadan sonra Onarıcı Renk Sabitleyici Bakım, saç hücrelerini derinlemesine onarıyor ve renk yoğunluğunu saça sabitliyor. Boyamadan 3 hafta sonra uygulayacağınız Onarım Aktifleştirici Bakım ise saçınızı yeniden yapılandırıyor ve renk yoğunluğunu aktifleştiriyor.

    15 Muhteşem Renk Alternatifi…

    Colour Specialist, haftalarca sürecek yoğun renk sonucu için 15 farklı renk seçeneği sunuyor. Siyah, asil kahve, güneş ışıltılı kahve, doğal kahve, çikolata kahve, kızıl kahve, doğal kumral, altın pırıltılı kumral, sıcak bakır, doğal açık kumral, küllü açık kumral, sarı sandre, buzul sarısı, sarı inci ve sarı elmas renk seçenekleri ile saçlarınızda dilediğiniz trend rengi deneme fırsatını da sunuyor.

    Deniz Marşan’ın Tercihi “Derin Siyah”

    Ünlülerin stil danışmanı Deniz Marşan da saçlarını boyarken yıpranma endişesine Colour Specialist ile son verdi. “Derin Siyah” rengini tercih eden Marşan, “Colour Specialist, muhteşem renklerle büyüleyici saçlar yaratmakla kalmıyor, üstün bakım özellikli Omegaplex serumu ile saçlarınızda hiç boyanmamış gibi bakımlı bir sonuç yaratıyor. Colour Specialist, tüm bu özellikleriyle benim de saç boyalarına bakışımı değiştirdi.” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.