DOLAR 32,5448
EURO 34,9175
ALTIN 2421,133
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Serel ile en titiz annelerin bile içi rahat olacak

    Serel ile en titiz annelerin bile içi rahat olacak
    04.02.2017
    A+
    A-

    Seramik yüzeylerde oluşan ve gözle görülmeyen gözenekler; kir, leke ve kirecin yüzeylere sabit şekilde tutunmasına sebep olurken, Serel, Hygiene+ teknolojisi camsı ve pürüzsüz bir yüzey oluşturarak bu sorunu ortadan kaldırıyor. Bu özelliği tüm ürünlere ek ücret talep etmeden standart hale getiren Serel “Hygiene+” teknolojisi ile kir tutmayan yapısı ve kolay temizlenme özellikleri ile de tüketicilerin hayatını kolaylaştırıyor.

    “Aslında banyoyu temizlemekle birlikte onun temiz olduğuna ikna olmak da vaktinizi alıyor”
    Elmor Tesisat Malzemesi Ticaret AŞ Genel Müdürü Hakan Günderen, kadınların banyo temizliğine harcadığı vakte değinerek “Türk kadınları kamuya açık alanda tuvalete girmekten imtina ediyor. Temiz olduğuna ikna olması biraz sürüyor ve her 100 kadından 2 ya da 3’ü tuvaleti kullanıyor. Yine başka bir araştırmaya göre ülkemizde hanımların %68’i banyosunu haftada 3 ya da daha fazla kez temizliyor. Görülüyor ki aslında banyoyu temizlemekle birlikte onun temiz olduğuna ikna olmak da temizliğe harcanan süreyi artırıyor. İşte biz bu süreyi size geri vermeyi hedefledik” dedi. Günderen, Hygiene+’ın %99 oranında bakterileri öldüren ve oldukça kolay temizlenebilen yapısını anlatarak “Bilimsel veriler ışığında söylüyoruz ki ürünlerimizle, gönül rahatlığıyla, banyonuzun temiz olduğuna emin olabilirsiniz” şeklinde sözlerine devam etti.

    Bilimsel olarak onaylanan etki: yüzde 99 temizlik
    Serel Hygiene +, tıp alanında yüzyıllardır anti-bakteriyel özelliğiyle öne çıkan gümüş mucizesi kullanılarak üretildi. Bakteri ve virüslere karşı yüksek dirençli bir madde olan gümüş iyon Hygiene +’da ürünün özel sırına eklendi. Bu sayede oluşturulan yüzeyle ürünler ömrü boyunca anti-bakteriyel özelliğe kavuştu. Çeşitli üniversitelerde yapılan testlerle başarısı bilimsel olarak kanıtlanan Hygiene + ortak yaşam alanında defalarca kullanılan klozet, lavabo, pisuar, duş teknesi gibi seramik ürünlerde yüzde 99 temizlik vadediyor.
    Yüzeylerine aşılanan bakterilerin bile 24 saat sonra yok olduğu yapılan testlerle de kanıtlanan Hygiene + bu özelliği ile hijyen sunarken özel sır pürüzsüz yüzey teknolojisi ile de kir tutmama ve kolay temizlenme özelliklerini buluşturuyor. Hygiene + özelliği, ürünlerin kullanım ömrü boyunca devam ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.