DOLAR 32,5041
EURO 34,6319
ALTIN 2481,14
BIST 9577,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Sevgililer Günü’nde İtalyan romantizmi: Camicissima

    Sevgililer Günü’nde İtalyan romantizmi: Camicissima
    10.01.2018
    A+
    A-

    Sevgililer gününde Camicissima’nın kalite ve stiliyle göz dolduran koleksiyonu ile o’na İtalyan erkeklerinin şıklığını hediye edin. Koleksiyonları ile tüm dünyada erkeklerin kalbini fetheden Camicissima ile bu özel günde sevgilinizin kalbini bir kez daha çalacaksınız.

    Milano’lu erkek giyimi markası Camicissima, gömlek, triko, pantolon seçeneklerini bünyesinde barındıran geniş koleksiyonuna ek olarak stil sahibi aksesuar kutuları ile sofistike bir hediye arayışında olan tüm aşıkları camicissima.com.tr ve Camicissima mağazalarına davet ediyor.

    İtalyan erkeklerinin stil kodlarını bünyesinde barındıran Camicissima, farklı tasarımları ve üstün kaliteli kumaşları ile gömleği erkek giyiminde şıklığın merkezine oturturken, pantolon, kazak ve aksesuarlarla çeşitlenen Sonbahar-Kış 17 koleksiyonunda geniş renk yelpazesi ile dikkat çekiyor.

    Aşkınıza sevginizin sıcaklığını hatırlatacak yumuşacık kazak, yelek ve süveterler hem ofiste hem de hafta sonu programları içinşık alternatifler sunuyor.

    İsme özel işlemelerle kişiselleştirilen Camicissima gömlekler ile sevgiliniz, yalnızca sevgililer gününde değil her gün özel olduğunu hissedecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.