DOLAR 32,4759
EURO 34,8149
ALTIN 2475,397
BIST 9530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Simit Sarayı Uluslararası Yükselen Yıldız oldu

    Simit Sarayı Uluslararası Yükselen Yıldız oldu
    12.05.2017
    A+
    A-

    Global marka olma yolunda yatırımlarını sürdüren Simit Sarayı, başarılarını 2017 Küresel RLI Ödülleri’nde elde ettiği “Rising Star Of The Year / Yılın Yükselen Yıldızı” ödülüyle taçlandırdı.
    Yurt içi ve yurt dışında açılışlarına büyük hızla devam eden lezzet tutkunlarının vazgeçilmez buluşma noktası Simit Sarayı; dünya perakende ve eğlence sektörünün en prestijli ödülleri arasında yer alan ve Dubai’de düzenlenen “12’nci Global RLI Awards” töreninde “Rising Star Of The Year” kategorisi’nde ödül kazandı.
    Simit Sarayı, aldığı bu ödülle, “Rising StarOf The Year” kategorisinde ödül alan en yaygın ilk ve tek Türk gıda markası oldu.
    RLI ödülleri, perakende ve eğlence sektörünü kapsayan tek gerçek küresel dergi olan ‘Retail&Leisure International’ tarafından düzenleniyor ve 18 kategoride ödül veriliyor. 12’nci RLI Küresel Ödülleri ile bu yıl dünya çapında en yaratıcı, yenilikçi ve heyecan verici perakende ve eğlence projeleri onurlandırıldı.
    Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, konuyla ilgili olarak “Türkiye ve sektör adına böylesine önemli bir organizasyonda Simit Sarayı olarak bu ödülü almış olmaktan dolayı gururluyuz, 15. yılımızda “Türkiye’nin global tadı” olarak dünyada büyümeye, ihracatımızı arttırmaya ve yatırım yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.