DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Social İstanbul kapılarını ‘NBA Fan Zone’ sergisiyle açtı

    Social İstanbul kapılarını ‘NBA Fan Zone’ sergisiyle açtı
    10.05.2017
    A+
    A-

    İstanbul’un sosyal kalbinde konumlanan Demirören İstiklal şehrin yeni etkinlik, sanat ve fuar alanı Social İstanbul’u bünyesine kattı. Social İstanbul’da açılan ilk sergi oldukça heyecan verici : “NBA FAN ZONE”.

    Pera bölgesinin sahip olduğu kültürel mirası yeniden yaşatarak farklı konseptlerdeki her tür etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Social İstanbul kapılarını “NBA FAN ZONE” adlı sergiyle açtı. Renkli ve zengin içeriğiyle bir sergiden fazlasını sunan NBA FAN ZONE, Demirören İstiklal Social İstanbul’da!

    Sergide Michael Jordan, Larry Bird, Magic Johnson, Kobe Bryant ve Shaquille O’Neal başta olmak üzere NBA efsanelerinin imzalı özel formaları Legends Zone bölümünde yer alırken, basketbol dünyasının en önemli isimlerinin gerçek boyuttaki görselleri, el ve ayak izleriyle ‘enine boyuna’ NBA SIZE ME UP’ta.

    NBA Fan Zone sergisinde her köşede farklı bir sürpriz sizi bekliyor. NBA kupasını şampiyon takımın oyuncularıyla birlikte kaldırmak ve fotoğraf albümüne unutulmaz bir anı katmak isteyenler için NBA TROPHY WALL bölümü oldukça ilgi çekici.

    NBA maçını ünlü isimlerle izlemek ister misiniz?
    Bir NBA maçını salonun en prestijli yeri olan ‘saha kenarı’ koltuklarında, sinema ve müzik dünyasının yıldızlarıyla yan yana izlemek bir hayal gibi görünse de, Social İstanbul bu hayalinizi gerçekleştiriyor. NBA VR bölümünde 360 derecelik gerçek ‘saha kenarı’ deneyimi ile hafızalardan silinmeyecek bir anıya imza atabilirsiniz.

    NBA Studio’da ise kendi içinizdeki yorumcuyu ortaya çıkarırken aynı zamanda basketbol ve spor yorumcusu Kaan Kural’ın programına da eşlik edebilirsiniz.

    NBA kliplerinden oyunlara, ünlü sporcuların formalarından hikayelerine kadar birçok renkli içeriğe sahip olan NBA Fan Zone sergisi, 5 Haziran tarihine kadar Demirören İstiklal, Social İstanbul’da sizlere unutulmaz bir basketbol deneyimi yaşatacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.