DOLAR 32,324
EURO 35,1055
ALTIN 2300,216
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tavuk Dünyası akılalmaz lezzetleriyle şimdi de İstanbul Kazasker’de

    Tavuk Dünyası akılalmaz lezzetleriyle şimdi de İstanbul Kazasker’de
    07.09.2020
    A+
    A-

    Tavuk Dünyası, şehrin farklı birçok noktasında bulunan 70’ten fazla restoranlarına yenilerini ekleyerek konuklarına eşsiz lezzet deneyimleri yaşatmayı sürdürüyor.

    Tavuk Dünyası İstanbul Anadolu yakasındaki en yeni lezzet noktasını Kazasker’de hizmete açtı.

    İlk şubesini 2012 yılında İstanbul Sürreyapaşa’da açan Tavuk Dünyası, Türkiye’nin 50’den fazla şehrinde olduğu gibi, İstanbul’daki yeni restoran yatırımlarında da hız kesmiyor. Özgün konsepti ve ödüllü akılalmaz lezzetleriyle kısa zamanda lezzet severlerin en çok tercih ettiği markalar arasına girmeyi başaran Tavuk Dünyası, İstanbul Anadolu yakasındaki şubelerine bir yenisini daha ekledi.

    Kazasker’de cadde restoranı olarak kapılarını açan Tavuk Dünyası’nın bu yeni restoranıyla birlikte şirket İstanbul Anadolu yakasındaki 38. restoran yatırımını da yapmış oldu.

    Tavuk Dünyası doğduğu şehirdeki büyümesini de sürdürüyor

    Tavuk Dünyası CEO’su Volkan Mumcu, Türkiye’nin de en büyük şehri olan İstanbul’da Avrupa ve Anadolu yakasında AVM ile caddeler olmak üzere 70’ten fazla noktada bulunan restoranlarında her yıl yaklaşık on milyon misafiri ağırladıklarını belirtti ve açıklamalarına şöyle devam etti: “İstanbul, markamızın ilk şubesini açarak ‘doğduğu şehir’ olmasının yanında, barındırdığı farklı birçok özelliğiyle de en çok yatırım yaptığımız şehirlerin başında geliyor.

    Anadolu ve Avrupa yakasındaki restoran sayılarımızı birbirine yakın oranlarda tutuyoruz. Böylece şehrin olabildiğince çok ve farklı noktasında bulunmaya; İstanbul’da ulaşabildiğimiz kadar çok lezzetsevere ulaşmaya çalışıyoruz. Bu yaklaşımla yeni restoranımızı Kadıköy’ün son zamanlarda en çok gelişen semtlerinden olan Kazasker’de hizmete açtık. Lezzetlerimizi kendileriyle buluşturmaya başladığımız ilk günden beri bizlere artan bir ilgiyle destek veren kıymetli İstanbullu konuklarımıza teşekkür ediyorum. Yılın kalanında da diğer şehir ve bölgelerde olduğu gibi, İstanbul’da da lezzet noktalarımıza yenilerini eklemeyi sürdüreceğiz.”

    Tavuk Dünyası Kazasker’de hizmete başlayan restoranıyla birlikte, Türkiye’deki cadde restoranlarının sayısını 59’a çıkardı. Bu yeni restoran aynı zamanda Tavuk Dünyası’nın Türkiye’deki 217. restoranı oldu.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.