DOLAR 32,327
EURO 35,0808
ALTIN 2299,974
BIST 8987,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tekzen 130. mağazasını Antalya Döşemealtı’nda açtı

    Tekzen 130. mağazasını Antalya Döşemealtı’nda açtı
    12.01.2018
    A+
    A-

    Türkiye’nin yüzde 100 yerli ve en yaygın ev güzelleştirme merkezi Tekzen, 130. mağazasını Antalya’da açtı. Tekzen, Antalya’daki 4. mağazasını Döşemealtı’nda açarak Türkiye genelinde 55 ilde 130 mağazaya ulaşmış oldu.

    TEKZEN, “Her ilde bir TEKZEN” hedefiyle büyümeye güler yüzlü hizmet anlayışını Türkiye’nin her noktasına taşımaya devam ediyor. Türkiye genelinde mağaza sayısını artırmaya devam eden Tekzen, yılın ilk mağazasını Antalya/Döşemealtı’nda açtı. Tekzen’in Antalya’daki 4. mağazası, Atatürk Caddesinde 980 metrekare net satış alanı ile hizmete açıldı. Türkiye’de 55 ilde 130 mağazası ile hizmet veren Tekzen, yeni mağaza açılışlarının yanı sıra mevcut mağazalarını da yenilemeye devam ediyor. Türkiye’nin dört bir yanına yayılan mağazalarıyla müşterilerine geniş ürün yelpazesi ile ulaşıyor.

    Tekzen‘in yeni mağazasının açılışı Tekzen Mağazalar Kurulum Müdürü Hasan Şener Bilge, Tekzen Operasyon Müdürü Ekrem Erol, Bölge Müdürü Servet Şahin ve şirket çalışanlarının katılımı ile gerçekleşti.

    Tekzen binlerce çeşit ürünü aynı çatıda sunuyor

    Tekzen, Antalya / Döşemealtı Atatürk Caddesi’ndeki mağazasında mobilyadan ev ve mutfak gereçlerine, inşaat ve tesisat malzemelerinden elektrik ve aydınlatma ürünlerine, bahçe dünyasından evcil hayvan dünyasına kadar çok geniş yelpazedeki binlerce çeşit ürünü aynı çatı altında sunacak.

    Tekzen, Antalya Döşemealtı mağazasının açılışına özel bir de kampanya düzenledi. 31 Ocak tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında, Alpino gardırop 699,00 TL’den, Zen Home yağlı radyatör 399,90 TL’den, Enzi ahşap açılır masa 429.90 TL’den, Softflex Torino köşe takımı 799.00 TL’den, Karen banyo dolabı 229.90 TL’den, Lorin elektrikli battaniye 29.90 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.