DOLAR 32,6
EURO 34,8011
ALTIN 2499,006
BIST 9456,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “TREZZ” ‘den ikonik puf tasarımı: MAKO PUF

    “TREZZ” ‘den ikonik puf tasarımı: MAKO PUF
    14.09.2019
    A+
    A-

    Estetik ve kaliteyi tasarım anlayışının merkezine koyan TREZZ, iç mimar Tayfun Mumcu ve tasarımcı Rezzan Benardete imzası taşıyor. Zamansız ve karakter sahibi tasarımlarıyla öne çıkan TREZZ, işçilik ve materyal kalitesiyle de ayrışıyor.

    Kişiye özel üretim ile kullanılacağı mekanlara uygun kumaş ve renklerle yeniden yorumlanabilen MAKO puf, TREZZ 2019 Sonbahar/Kış koleksiyonun dikkat çeken parçalarından. Döşeme için kullanılan kumaşa uygun renkte ithal toz boya ve el boyaması ile işlem gören püskül detaylarıyla tasarımına hareket katılan MAKO puf kullanıldığı alanın atmosferini yükseltiyor.

    Özel sipariş alındıktan kısa bir süre sonrasında sahipleri ile buluşan bu zamansız tasarımlar kişiye özel üretildikleri için farklılık arayışında olan tüketiciler,iç mimarlar ve dekoratörler için vazgeçilmez parçalardan biri.

    Tasarımlarında estetiğin yanı sıra rahatlığa da yer veren TREZZ, şimdi MAKO puf tasarımlarına yarım bir sırtlık ekleyerek geliştirdiği MAKO-S puf modeli ile dekorasyonda şıklık kadar rahatlığa önem verenlerin favori parçası olmaya aday.

    MAKO pufları ve daha birçok farklı tasarımı ile tanışmak için İstanbul Beymen Zorlu mağazasını veya Bebek’teki RB SHOWROOM’unu ziyaret edebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.