DOLAR 32,5862
EURO 34,8415
ALTIN 2496,542
BIST 9648,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Trump Cadde’de Pera coşkusu

    Trump Cadde’de Pera coşkusu
    08.05.2017
    A+
    A-

    Alternatif rock grubu Pera, Trump Cadde’de sahne aldı. Yaklaşık 5 bin kişinin izlediği konserde Pera, kendisini dinlemeye gelenlere coşku ve eğlence dolu saatler yaşattı.

    Ankaralı sevilen rock grubu Pera, Trump Cadde Konserleri kapsamında sahne aldı. “Her birinize tek tek teşekkür ederiz. İyi ki geldiniz. Beraber çok eğleneceğiz ancak biz bu konsere eğlenmek için tek bir kural koyduk, o da tüm şarkıları birlikte söylemek” diyerek konserlerine başlayan Pera grubunun şarkılarına adeta 5 bin kişiden oluşan bir koro eşlik etti. Gün boyu yağan yağmura rağmen sevenleri Pera’yı yalnız bırakmadı, yağmur sonrası grubun şarkılarıyla coştu.
    Alışveriş Merkezi’nin teras katında yer alan Trump Cadde’de sahneye çıkarak hayranlarıyla buluşan Pera, kendisini dinlemeye gelenlerin hep bir ağızdan eşlik ettiği şarkılarının yanı sıra konserinde Müslüm Gürses, Sezen Aksu ve Nilüfer gibi usta sanatçıların eserlerine de yer verdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.