DOLAR 32,5765
EURO 34,8168
ALTIN 2419,125
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Küresel markalar DOMOTEX Middle East’te boy gösterecek

    Küresel markalar DOMOTEX Middle East’te boy gösterecek
    23.03.2024
    A+
    A-

    Halı ve zemin kaplamaları sektörlerinde Orta Doğu’nun en etkin fuarı DOMOTEX Middle East, 23-25 Nisan tarihleri arasında Dubai’de gerçekleştirilecek.  Dünyanın önde gelen markaları, 2030 yılına kadar 14.55 milyar dolar büyüklüğe ulaşması beklenen Orta Doğu halı ve zemin kaplamaları piyasasının en önemli etkinliklerinden olan fuara katılımlarını şimdiden duyurdu.

    2022’de 8,6 milyar dolar büyüklüğü bulunan Orta Doğu zemin kaplamaları ve halı pazarının 2030 yılına kadar yaklaşık 14,55 milyar dolara ulaşması bekleniyor.  Deutsche Messe AG, 23-25 Nisan tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde (DWTC) düzenlenecek olan DOMOTEX Middle East fuarı ile dünyanın en önemli halı ve zemin kaplamaları pazarına  dönüş gerçekleştiriyor. Şimdiden katılım açıklayan dünyanın önde gelen markaları DOMOTEX Middle East fuarında boy göstererek, yıllık yüzde 7,2 oranında büyüyen piyasadan pay almaya çalışacak. Deutsche Messe AG DOMOTEX Global Direktörü Sonia Wedell-Castellano, “Nisan ayında DOMOTEX Middle East nihayet Dubai’ye geri dönüyor.  Gelecek vaat eden ve hızlı büyüyen bu pazarda sektöre son derece cazip bir platform sunma kararlılığımız ve cesaretimizden dolayı çok memnunum. Halı ve zemin kaplamaları alanında dünyanın önde gelen fuarı DOMOTEX olarak Dubai’de bu platformu sunmak bizim için bir zorunluluk oldu” dedi.

    Küresel markalar son yeniliklerini DOMOTEX Middle East fuarında sergileyecek 

    Dünya markalarının yaklaşan etkinliğe yönelik ilgisi çok büyük. Küresel markaların birçoğu katılımlarını şimdiden teyit etmiş durumda. DOMOTEX Middle East, önde gelen küresel markalar Merinos, Oriental Weavers, Solomon Carpet ve Al Abdullatif’i Dubai’de tek bir fuarda bir araya getiren ilk etkinlik olma özelliğini taşıyor. Farrahi Carpets, Almas Kavir Carpet, Art De Vivre, Standard Carpets, Abu Dhabi National Carpets, Heritage Carpet, Madhu India, Nirmal International, Extraweave, Dodhia Synthetics Limited, Nayyer Industries, Indian art Gallery, Card Monroe ve daha birçok sektör devi katılımcı da çağdaş tasarımlar, benzersiz parçalar ve üstün işçilik dahil olmak üzere öne çıkan ürünlerini ve en son yeniliklerini fuarda sergileyecek.

    Domotex Middle East 2024’e katılım sağlayacağını teyit eden İran’lı Almas Kavir Halı şirketinin Ticari Müdürü Amir Entezari, fuardaki beklentileri hakkında şu değerlendirmede bulundu: “Domotex Middle East 2024’te yer almaktan onur duyuyoruz ve Körfez ve Orta Doğu ülkelerinden güçlü bir ziyaretçi katılımı bekliyoruz. Özellikle İranlı katılımcıların öne çıkacağı ilk fuar olması nedeniyle, ülkenin ihracat oranını artırmak için İranlı şirketler arasındaki dayanışmaya tanık olmayı dört gözle bekliyoruz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.