DOLAR 32,502
EURO 34,9573
ALTIN 2430,157
BIST 9812,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Tüy sorununa etkili çözüm Biocure

    Tüy sorununa etkili çözüm Biocure
    09.05.2017
    A+
    A-

    Formülündeki Herbal Complex B ve özel bitkisel özlerle sinerjik etki yaratan Biocure Tüy Azaltıcı Kür ve Kremler, tüy çapında incelme, tüy sayısında azalma ve tüy çıkışında gecikme sağlıyor. Biocure Tüy Azaltıcı ürünlerin hem yüz hem de vücut için geliştirilen ayrı ürün formları bulunuyor.

    Gücünü bitkilerden alan Biota Laboratuvarları’nın eczane kanalı markası Bioder Bio Epilation, yenilenen ve güçlendirilen formülüyle tüy sorununu kökten çözüyor, üstelik eskisine göre çok daha kısa sürede. İstenmeyen tüylerden arınmış, pürüzsüz bir beden vaat eden yeni ürün ailesi Biocure, güçlendirilmiş formülüyle tüketicinin karşısına iki farklı formla çıkıyor: Biocure Tüy Azaltıcı Kür ve Biocure Tüy Azaltıcı Krem.

    Pratik Kullanım Tercih Edenlere: Üç günlük kür
    3’lü Biocure Tüy Azaltıcı Kür, istenmeyen tüylerle mücadelede tüketicilere büyük kolaylık sağlıyor. Özel formülü, Herbal Complex B ve bitkisel özlerden oluşan Biocure Tüy Azaltıcı Kür, yağ, serum ve losyondan oluşan 3’lü kombinasyonuyla istenmeyen tüyleri azaltıyor, inceltiyor ve çıkışını geciktiriyor. Ürün, ağda, lazer, cımbız gibi yöntemlerle tüyler kökünden alındıktan sonraki ilk üç gün temizlenmiş cilde, 1. gün yağ, 2. gün serum ve 3. gün losyon olarak uygulanıyor. Düzenli kullanımında, tüy çapında yüzde 69, tüy sayısında yüzde 89 ve tüy boyunda yüzde 95 azalma sağladığı klinik testlerle kanıtlanan Biocure Tüy Azaltıcı Kür’ün, yüz ve vücut için geliştirilmiş iki ayrı bakım kürü bulunuyor.

    Krem formunu tercih edenlere
    Biocure Tüy Azaltıcı Krem, yenilenen hoş kokulu formülündeki Herbal Complex B ve bitkisel özlerle sinerjik bir etki yaratarak, tüy çapında incelme, tüy sayısında azalma ve tüy çıkışında gecikme sağlıyor. Herhangi bir yöntemle tüyler kökünden alındıktan sonra temiz cilde günlük olarak uygulanan ürünün, düzenli kullanımında tüy çapında yüzde 68, tüy sayısında yüzde 84 ve tüy boyunda yüzde 82 azalma sağladığı klinik testlerle kanıtlanmış bulunuyor.

    Biocure Tüy Azaltıcı Krem’in hem yüz hem de vücut için geliştirilen iki ayrı formu bulunuyor. Tüyler kökünden alındıktan sonra bir sonraki epilasyon seansına kadar ilk üç gün kür, sonraki günlerde krem formunun kombine kullanımı, alınacak sonuçların başarısını artırıyor. Biocure Tüy Azaltıcı ürün ailesi sadece eczanelerde satılıyor.

    Biocure Tüy Azaltıcı Kür (Yüz): 59 TL
    Biocure Tüy Azaltıcı Kür (Vücut): 59 TL
    Biocure Tüy Azaltıcı Krem (Yüz): 49 TL
    Biocure Tüy Azaltıcı Krem (Vücut): 59 TL

    Bioder Hakkında:
    Kategori yaratıcısı Bioder, modern kadının cilt sorunlarına çözümler bulmaya devam ediyor. Cildin ve kılın anatomisini, histolojik yapısını derinlemesine inceleyen Biota Laboratuvarları, bu konuda devrim niteliğinde bir yenilik geliştirerek 2002 yılında Bioder tüy azaltıcı ürün serisini üretmiştir.

    Tüketici beklentileri ve alışkanlıkları doğrultusunda kendini sürekli yenileyen Bioder, 2012 yılında tüy azaltıcı serisini tamamen yenileyerek Bioder Bio Epilation serisini tüketicilerin kullanımına sunmuştur. Bioder Bio Epilation serisinin başarısının temeli, sinerjik etki oluşturan Turunç ve Bitkisel Complex B bitkisel ekstrelerinin bileşiminden formüle edilmiş olmasıdır. Etkinliği ve güvenilirliği Almanya Dermatest Araştırma Kliniği tarafından kanıtlanan Bioder, doğal ve bitkisel içeriği sayesinde istenmeyen tüylere cilde en uyumlu şekilde, hiçbir yan etki olmaksızın etki ediyor.

    2014 yılında Bioder- ürün gamına Anti-Age, Temizleme, Akne, Leke, Atopik Cilt, Nemlendirme ve Güneş serilerinden oluşan Skin Care serisini de eklemiştir. Skin Care serisinin cilt ile uyumlu içeriği, bitkisel aktif maddeleri ve etkinliği klinik çalışmalarla kanıtlanmış ürünleri, cildin güzelliğini sağlamayı, onu korumayı ve sorunlara çözüm olmayı hedeflemektedir. Güçlü Bitki Araştırma Merkezi (BAM) soruna yönelik en etkili bitkileri bulmakta ve yenilikçi Ar-Ge laboratuvarlarında en son teknolojiyi sunmaktadır.

    Bioder’in kırışıklık karşıtı yeni Age-Reverse serisi, cildin kolajen yapısını güçlendiren yenilikçi Lipozom teknolojisiyle, hücre zarına yapı ve içerik bakımından çok benzeyen lipozomların ,güçlü bir antioksidan olan Reseratrol içermesi sonucunda oluşturulmuştur. Lipozom teknolojisi, maksimum etki için aktif maddenin derinin alt katmanlarına taşınmasını sağlamaktadır. Bu teknoloji kırışıklarla mücadele etmekte, kolajen yapıya destek olmakta, UV koruması sağlamakta ve cildi yoğun olarak nemlendirmektedir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.