DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Under Armour’dan golf tutkunlarına özel koleksiyon

    Under Armour’dan golf tutkunlarına özel koleksiyon
    10.05.2018
    A+
    A-

    Global performans spor giyim ve aksesuar markası Under Armour, golf tutkunlarına özel olarak hazırladığı koleksiyonla rahatlık ve performansı bir arada sunuyor

    İleri teknoloji kullanılarak üretilen ürünleri ve tasarımlarıyla spor tutkunlarının beğenisini kazanan Under Armour, golf sporuna yönelik hazırladığı koleksiyonla farkını ortaya koyuyor. Rahatlığı ve performansı bir arada sunan tasarımlar arasında ayakkabıdan tişörte, gömlekten pantolona, şorttan eldivene kadar birçok ürün bulunuyor.

    Erkekler için tasarlanan UA Tempo Hybrid model ayakkabı ultra yumuşak ve su geçirmeyen yapısıyla öne çıkarken, Charged Cushioning teknolojisi ile enerji geri dönüşü sağlıyor. Kauçuk tabana sahip ayakkabı, dayanıklılığı ve kontrolü en üst seviyeye çıkarıyor. Kadınlar için üretilen UA Fade RST model ayakkabı ise şık ve rahatlığıyla dikkat çekiyor. Nefes alabilen Clarino mikro fiber üst kısım ve su geçirmez hafif kaplama, kullanıcıların serin ve kuru kalmasını sağlarken, entegre bağcık sistemi ayağı sabitliyor.

    Tişörtler güneşin zararlı ışınlarından koruyor

    UA CoolSwitch Blocked Polo Tişört ise tam konfor için bol kesimiyle öne çıkıyor. UA CoolSwitch teknolojisine sahip ürün, iç yüzeyde kullanılan özel kaplama sayesinde ısıyı ciltten uzaklaştırarak kullanıcıların daha serin hissetmesini ve daha uzun süre performans göstermesini sağlıyor. Cildi güneşin zararlı ışınlarından koruyan kumaşa sahip tişört, nem aktarma sistemi ile de teri uzaklaştırıyor. Kadınlar için tasarlanan UA Zinger Kısa Kollu Polo Tişört ise tiftiklenmeyen ve 4 yöne esneyen yumuşak kumaşı ile mükemmel hareket kabiliyeti sunuyor. Teri uzaklaştıran ve çok hızlı kuruyan tişört, kokuya neden olan mikropların üremesini engelleyen koku giderme teknolojisi ile de hijyen sağlıyor.

    Pantolonlar esnek dokuma kumaşı ile hafiflik sağlıyor

    UA Perpetual Pantolon ise Under Armour Storm teknolojisi ile nefes alabilirlikten ödün vermeden su tutmuyor. Esnek dokuma kumaş, dayanıklı ve hafif bir kullanım sunarken, özel olarak geliştirilen esnek bel bandı, üstün hareket kabiliyeti ve olağanüstü rahatlık sağlıyor. UA Link Pantolon ise kadınların favori golf pantolonu olmaya aday. Dört yöne esneyen yapısı ile her açıdan mükemmel hareket kabiliyeti sunan pantolon, vücudu sıkmayan yapısı ve ayarlanabilir iç elastik kısmıyla performansı en üst seviyeye çıkarıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.