DOLAR 32,4837
EURO 34,9541
ALTIN 2435,046
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yataş’tan geleneksel indirim kampanyası

    Yataş’tan geleneksel indirim kampanyası
    19.05.2017
    A+
    A-

    Yataş, yaza zinde girmek isteyenler için geleneksel indirim kampanyası başlattı. Yataş Geleneksel Değiştirme Kampanyasıyla şimdi eskiyen tüm yatak, baza ve başlıklarda net %35 indirim uygulanıyor. 41 yıldır sektörde faaliyet gösteren Yataş’ın indirim indirim kampanyaları 4 Mayıs – 30 Haziran 2017 tarihleri arasında geçerli. Yataklarda yeni olarak belirtilen ürünlerde net %25 indirim, ayın ürünleri ve fırsat ürünlerde net %50 indirim, baza ve başlıklarda ayın ürünlerinde net %40, fırsat ürünlerinde ise net %50 indirim geçerli. Yılın en renkli fırsatını sunan Yataş, Garanti Bonus’a özel 12 taksit de uyguluyor. Kampanya kapsamında 420 TL olan 90×190 cm ölçülerindeki Classic Seri Rina yüzde 35 indirimle 12 taksitle 273 TL’ye satılıyor. 616 TL olan Classic Seri Multi yatak yüzde 35 indirimle 400 TL’den satışa sunuluyor.

    Rina: Geniş uyku yüzeyi sağlayan kenar destek süngerleri ve Yataş’a özel çift tavlanmış çelik DHT yay sistemi ile Rina yatak, omurgaya Classic Seri destek vererek ortopedik ve uzun ömürlü uyku konforu sağlarken, jakarlı lüks dokuma kumaşı ile uyku kalitenizi artırır. Rina Yataş’ın en ekonomik yatağıdır.

    Multi: Yataş’a özel çift tavlanmış çelik yaylardan oluşan DHT yay sistemi ve Sanitized® teknolojisine sahip jakarlı lüks dokuma kumaşıyla çift taraflı kullanıma sahip Multi yatak; iç ve kenar destek süngerleri, full ortopedik, omurgaya tam destek sağlayan yapısıyla ekonomik ve uzun ömürlü bir konfor arayanlar için idealdir.

    Star: Yatak, ekonomik olduğu kadar kaliteli ve güvenli bir uyku için idealdir. Sanitized® teknolojili kumaşı, yazlık ve kışlık tarafında kullanılan doğal malzemeler ve yapısındaki yüksek yoğunluklu süngerlerle ekstra omurga desteği sağlar.

    Silver Therapy: Silver İyon teknolojisine sahip Silver Therapy yatak, kumaşında bulunan gümüş iyonları sayesinde kötü koku oluşumunu engeller. Silver Therapy yatak, Yataş’a özel çift tavlanmış çelik yaylardan oluşan DHT yay sistemi ve yüksek konfor sağlayan dolgu malzemesiyle yıllar boyu ilk günkü formunu korur. Ekonomik ve uzun ömürlü yatak arayanlar için doğru bir seçenektir.

    Stress Balance: Vücutta biriken statik elektriği uzaklaştıran Feran Ice® teknolojili Stress Balance yatak ile stresten arınır, güne daha dinlenmiş uyanırsınız. Gelişmiş iç yapısı ile uzun ömürlü Stress Balance’ın dış yüzeyi yüksek konfor sunarken, DHT yay teknolojisi ve destek katmanları vücudunuza doğru desteği sağlar. Omuz, basen ve eklemler gibi konveks noktalarda daha az basınca neden olurken yorgunluk hissetmenizi engeller.

    Thermo Rest: Yatağınızın uzun yıllar boyunca ilk günkü formunda kalmasını sağlayan DHT yay sistemi ile güçlü omurga desteği sağlayan Thermo Rest yatak, AdaptiveTM kumaşı ile üstün nem yönetimi sağlayarak kişiye özel termal konfor sunar.

    Blue Star: Blue Star yatak, DHT yay sistemi ve yüksek yoğunluktaki sünger katmanlarıyla vücudun doğal omurga eğrisinin korunmasını sağlar. Yazlık tarafta serin tutan nemlendirici etkili pamuk, kışlık tarafta ise sıcacık %100 Woolmark® yün kullanılır.

    Natura Rest: Yatağınızın uzun yıllar boyunca ilk günkü formunda kalmasını sağlayan sadece Yataş’a özel DHT yay sistemi ve yüksek konforu ile ideal omurga desteği veren Natura Rest yatak, Sanitized® teknolojisi ve çıkarılabilir – yıkanabilir kılıf ile yatağınızı uzun yıllar temiz bir şekilde kullanmanıza imkân verir.

    Cool Action: Cool Action yatak, Feran Ice® teknolojisiyle ısıl konfor sağlarken, birbirinden bağımsız hareket eden yaylarıyla kişiye özel destek verir. Yıkanabilir uyku pedi ile yatağınızın uzun yıllar temiz kalmasını sağlayan Cool Action, eşlerin dönüş hareketlerinden etkilenmesini engelleyen Free-Zone teknolojisi ve yatağı çevirmeye gerek bırakmayan No-Turn teknolojisi ile konforlu uykular sunar.

    Viloft Visco: Türkiye’de ilk defa visco yataklarda kullanılan 4 bölge teknolojisiyle vücudunuzun her bölgesine özel destek veren Viloft, içeriğindeki okaliptüs lifleriyle cildinizi ferahlatır, tüy kadar yumuşak tuşesiyle kusursuz bir uyku yüzeyi sunar.

    Tesla Sleep: Manyetik ipliklerle örülmüş Tesla teknolojili Tesla Sleep yatak; uluslararası test sonuçlarına göre uyku verimliliğini %98’e çıkarır, REM uykusunu %11 artırır. Birbirinden bağımsız hareket eden pocket yayları sayesinde vücudunuza uygun destek sağlarken yüksek konfor sunar. Feran Ice® teknolojisiyle serin bir uyku ortamı sunan Tesla Sleep yatak, aynı zamanda eşlerin dönüş hareketlerinden etkilenmesini engelleyen Free-Zone teknolojisine sahiptir. Üstelik yatağı çevirmeye gerek bırakmayan No-Turn teknolojileriyle de yüksek konforlu uyku sunar.

    Verticoil Flex: İyi bir gece uykusu sırasında Verticoil® EdgeTM yayların vücudunuza sunduğu destek ve konforla oluşan doğal uyku hareketleri, kasların gevşemesini sağlar. Sünger yataklara göre %28 daha serin bir ortam sağlayan Verticoil Flex yatak, kumaşında bulunan Feran Ice® teknolojisiyle uyku sırasındaki vücut ısısının düzenlenmesine katkıda bulunur.

    Duchess Comfort: 7 bölgeli pocket yay sistemiyle uyku sırasındaki dönüşlerden eşlerin rahatsız olmasını önleyen Duchess Comfort yatak, ödüllü Tencel® ve Purotex® teknolojileri ile üstün nem yönetimi sağlar. Modern tasarımlı uyku pedi ile maksimum basınç dağılımı sağlayarak ekstra rahatlık hissi verir.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.