DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Yaza az zaman kala Lierac ile fit bir vücut hayal değil

    Yaza az zaman kala Lierac ile fit bir vücut hayal değil
    30.05.2018
    A+
    A-

    Yazı karşılamaya hazırlanırken, nemli ve sıkı bir vücudun anahtarı LIERAC vücut bakım serilerinde!

    Zaman içerisinde nemini ve dolgunluğunu kaybeden cilt, mat bir görünüm alarak pürüzsüz dokusunu kaybediyor. Kış aylarının kuruluk yaratan şartlarını ortadan kaldırıp yaza ışıldayan ve sıkılaşmış bir cilt ile girmenin yolu, Lierac’ın benzersiz vücut bakım koleksiyonları ile mümkün.

    Vücut hatlarında toparlayıcı etki sunarak, selülit görünümünü düzelten ve yağ yakımı sağlayan BODY-SLIM serisi, göğüs ve dekolte bölgesinde yaşlanma karşıtı bakım ve deformasyon giderici BUST-LIFT ve dolgunlaştırıcı, sıkılaştırıcı, nemlendirici BODY- HYDRA serileri ile yaza fit girmenin kapıları aralanıyor.

    Cildinizdeki tüm problemlere özel Lierac Laboratuvarları tarafından geliştirilen formüller, vücudunuzun gün boyu ihtiyacı olan yoğun nemlendirmeyi sağlarken bölgesel olarak tedavi edici destek veriyor.

    BODY-SLIM Yeniden şekillendirici, Sıkılaştırıcı, Selülit Karşıtı, Güzelleştirici Vücut Serisi Body Slim Cure Minceur Express Body Slim Global Slimming

    İçeriğindeki aktif kafein kompleksi ve WTB Sistemi ile yağ yakımını hızlandırarak, yağ asitlerinin vücutta kolayca yakılmasını sağlıyor. Body-Slim Cure Minceur Express içeriğindeki yağ yakıcı zencefil özü ile 7 günlük ekspres bir bakım uygulayarak inatçı selülitlerin tedavisini sağlıyor. Bu ekspress bakımın ardından Body Slim Global Slimming, içeriğindeki sıkılaştırıcı peptidler ile konsantre bir bakım uygulayarak, yeniden şekillendirici, sıkılaştırıcı ve vücudu güzelleştirici bir etki sağlıyor. Seri hem selülit görünümünü gözle görünür şekilde azaltan hem de yeniden şekillendirici etki sağlayan ilk vücut şekillendirici olma özelliğini taşıyor. Araştırmaların ışığında seri, yağ yakıcı özelliği sayesinde, tedavi bitiminde bel bölgesinde 3.1 cm incelme sağlıyor. Yeniden şekillendirici ve sıkılaştırıcı etkisi cilt dokusunu güzelleştirerek aktif içeriklerin eşsiz sinerjisini sunuyor.

    Kanıtlanmış Etki :

    • Body Slim Minceur Express: İnatçı selülit görünümünde %86 etki (1)
    • Body Slim Global Slimming: Selülit görünümünde %50 etki (2)

    (1)36 gönüllü üzerinde 28 gün boyunca yapılan klinik çalışmanın memnuniyet oranı/ günde iki kez kullanım

    (2)32 gönüllü üzerinde 28 gün boyunca yapılan klinik çalışmanın memnuniyet oranı/ günde iki kez kullanım

     

    BUST-LIFT

    Göğüz ve Dekolte Bölgesi için Yaşlanma Karşıtı Yeniden Şekillendirici Bakım Kremi

    Bölgesel ve hedefe yönelik konsantre içeriğindeki; Fındık Oligapeptid ile yenileyici ve sıkılaştırıcı etki sağlarken, Japon Mandarin Ekstresi ile ciltteki koyu lekelerin görünümünü azaltıyor. AHA Kompleksi cildi pürüzsüzleştirirken Hyalüronik Asit ise düzeltici ve dolgunlaştırıcı etki sağlıyor. Göğüs bölgesinin yeniden şekillenmesini, sıkılaşmasını ve lekeli görünümün yok olmasını hedefleyen BUST-LIFT, cerrahi müdahale ve emzirme sonrası bakım için de ideal çözüm sunuyor. Zengin çiçek ve turunçgil notalarına sahip BUST-LIFT, kolayca emilen kremsi bir yapısına ek olarak paraben içermiyor.

    Kanıtlanmış Etki

    55 kişi üzerinde 28 gün süren klinik çalışmalar sonrasında;

    • % 83 – Daha pürüzsüz bir dekolte
    • %75 – Daha sıkı bir cilt

     

    BODY-HYDRA

    Yaşlanma Karşıtı Çift Fazlı Vücut Nemlendirme

    HYDRO-PLUMPING LOTION

    NUTRI-PLUMPING CREAM

    Hydro-Plumping Lotion ve Nutri-Plumping Cream’den oluşan Body-Hydra serisi, içeriğindeki Hyalüronik asit ile, cilde yüzeyde kaybettiği nemi geri kazandırırken derinde ise dolgunluk etkisi sağlıyor. Formülündeki yeniden yapılandırıcı silisyum ile kolajen üretimini destekleyerek cilde sıkılık etkisi sağlarken, amber çiçeği özü ile hücre yenilenmesini destekleyerek pürüzsüz bir görünüm kazandırıyor. Body Hydro Plumping Lotion, bu aktif içerikler ile cildi derinlemesine nemlendirir, dolgunlaştırır, canlandırır ve pürüzsüzleştirirken Body Hydra Nutri Pluming Cream ise bunlara ek olarak içeriğindeki Nar ekstresi ile sıkılaşma aksiyonu, shea yağı ile derinlemesine besleme aksiyonu sağlar.

    Serinin sıkılaştırıcı etkisi, cilde, yüzeyde ve derinde etki etmesi ile sağlanıyor. Body-Hydra, içeriğindeki portakal, gardenya ve yasemin çiçeği sayesinde eşsiz bir çiçek bahçesi esintisi sunuyor.

    Kanıtlanmış Etki

    • 100%: daha dolgun bir cilt*
    • 94%: daha sıkı bir cilt**

    *33 gönüllü üzerinde 28 gün boyunca krem ile yapılan klinik çalışma memnuniyet oranı / günde iki kez kullanım

    **31gönüllü üzerinde 28 gün boyunca losyon ile yapılan klinik çalışma memnuniyet oranı / günde iki kez kullanım

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.