DOLAR 32,4962
EURO 34,7709
ALTIN 2489,662
BIST 9538,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​ALTOWER Göztepe Rezidans projesinde lansman öncesi satışlara başlandı

    ​ALTOWER Göztepe Rezidans projesinde lansman öncesi satışlara başlandı
    14.11.2017
    A+
    A-

    İstanbul Göztepe’de ‘Otel konforlu akıllı teknolojik yaşam’ konseptiyle hayata geçirilen Altower projesinde lansman öncesi satışlara başlandı. 330 adet rezidans daireden oluşan proje, akıllı teknolojik altyapısıyla hızlı şehir hayatını kolaylaştırmaya hazırlanıyor.

    Altınbaş Yapı tarafından hayata geçirilen ALTOWER rezidans projesinin yapımına 2017 yılının ilk çeyreğinde başlandı. İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Göztepe’de bulunan Altower Projesi için ön talep toplanıyor. Dünyanın en prestijli otellerinde olan sistem, Türkiye’de ilk kez rezidans projesinde buluşuyor.

    Lokasyonda bir ilk gerçekleştirilerek tamamı modüler 1+1 daireler olarak tasarlanan Altower, isteğe göre büyük 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelere de dönüştürülebiliyor. Anadolu Yakası’nın en merkezi yerlerinden birinde, dünyanın en prestijli otellerinin sahip olduğu otomasyon sistemini kurgulayan grupla binanın teknolojik alt yapısını oluşturan Altower, otel konforunda ve her detayla ilgilenen bir hayat sunmaya hazırlanıyor.

    Günümüz teknolojisinin imkanlarını konuta sığdıran Türkiye’nin en teknolojik rezidansı Altower, geliştirdiği aplikasyonu ile tüm rezidansın kontrolünü sağlıyor. Concierge, housekeeping, vale, dry cleaner gibi hizmetlerin yanı sıra; tek tık ile sosyal donatı alanları kontrolünde bulunan araba yıkama, yemek siparişi verme, özel spor hocası, sinema salonu rezervasyonuna ek olarak televizyon, ışık, kapı, cam, ve klima kontrolü, gibi dilediğiniz birçok özellik de sunuyor.

    Projede ayrıca istenirse dayalı döşeli olarak da ev sahibi olunabiliyor. Eylül 2019’da daire teslimlerinin yapılacağı proje, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, Yenisahra metrosuna 1 dakika, 15 Temmuz Şehitler köprüsüne 15 dakika uzaklıkta bulunuyor. 15 yılda geri dönen fiyatlarıyla Altower, yatırım için de oldukça karlı bir proje vaat ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.