DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ​Benzersiz’in Teaser Afişi Yayınlandı!

    ​Benzersiz’in Teaser Afişi Yayınlandı!
    09.09.2017
    A+
    A-

    15 Eylül’de vizyona girecek film, sosyal medya ve PR çalışmalarını da gizem unsuru barındıran temasını destekler nitelikte yürütüyor. Sürekli bir yeniliğe imza atan film, şimdi de teaser afişi ile gündemde. Henüz vizyon afişi yayınlanmayan filmin iddialı teaser afişi oldukça dikkat çekici. Filmin başrol oyuncusu Cemal Hünal’ın yer aldığı afiş, filmin temasını ve iddiasını da vurguluyor. Şimdiden oldukça merak uyandıran filmin, gişede de iyi bir başarı sağlayacağı öngörülüyor.

    Yapımcılığı Lal Sanat Yapımcılık tarafından gerçekleştirilen ve vizyon için gün sayan Benzersiz görsel içerikleriyle sosyal medyayı beslemeye hız kesmeden devam ediyor. Cemal Hünal’ın eczacı karakteriyle başrolde olduğu yapımda ona Ekin Türkmen, Ruhi Sarı, Ebru Sarıtaş, Murat Parasayar, Selahattin Taşdöğen, Yakup Yavru, Haldun Boysan ve Nilüfer Aydan eşlik ediyor. Türkiye’nin ilk eczacı filmi olma unvanına sahip yapım aynı zamanda Türkiye’de kara mizah-gerilim türünün de ilk örneklerinden biri olacak. Türkiye’nin ilk eczacı filmi olmasıyla özellikle eczacıların gündeminden düşmeyen film, sinemada farklı ve yeni bir şeyler izlemek isteyen seyircinin de yüzünü güldürecek.

    Baştan sona seyirciyi etkisi altına alacak Benzersiz 15 Eylül’de sinemaseverlerin beğenisine sunulacak ve sinema sektöründe Türkiye’de yapılmamış bir film olarak gelecek nesillere örnek niteliğinde sektördeki yerini alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.