DOLAR 32,5338
EURO 34,9309
ALTIN 2435,691
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    10’dan geriye saymak için en güzel rotalar

    10’dan geriye saymak için en güzel rotalar
    23.12.2017
    A+
    A-

    Eyfel Kulesi’nin altında bir görsel şölen, Kapadokya’da şömine başında keyifli sohbetler ya da Türkiye’den birçok sanatçının da sahne aldığı Kıbrıs. Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından tatilsepeti.com, üç günlük yılbaşı tatili için birbirinden güzel yurt içi ve yurt dışı rotaları önerdi.

    Yeni yılın ilk gününün pazartesiye denk gelmesiyle birlikte birçok kişi, kış ortasındaki üç günlük tatili değerlendirmeye hazırlanıyor. Kapadokya’dan Avrupa şehirlerine kadar birçok farklı lokasyon, Türk tatilciler tarafından büyük ilgi görüyor.

    Türkiye’nin önde gelen turizm portallarından tatilsepeti.com, kişi başı 91 TL’den başlan yılbaşı rotalarını sıraladı.

    Kıbrıs

    Uçuş kolaylığı, vize veya pasaporta ihtiyaç duyulmaması, gece hayatı ve lüks otelleri ile Türk tatilcilerin yılbaşı için sıklıkla tercih ettikleri rotaların başında Kıbrıs geliyor. Türkiye’den birçok ünlü sanatçının da yılbaşında sahne aldığı Kıbrıs, tarihi güzellikleri ve doğasıyla da kış ortasında muhteşem bir tatil yaşatıyor. Her şey dahil Kıbrıs otellerinde gecelik kişi başı konaklama 140 TL’den başlıyor.

    Dubai

    Alışılmışın dışında bir yılbaşı geçirmek istiyorsanız Dubai hem otantizmi hem de sıcaklığıyla sizi bekliyor. Gösterişli binalarıyla dikkat çeken şehir, yılbaşına tam da kendine yaraşır bir şekilde ışık ve havai fişek gösterileriyle giriyor. Üç gece konaklamalı Dubai turu kişi başı 549 Euro’dan başlıyor. Vize bedeli ise tatilsepeti.com’un 13 Haziran 2018’e kadar tüm Dubai turlarında geçerli kampanyasıyla 100 Euro yerine 80 Euro.

    Benelüks & Paris

    Yılbaşı tatilini yıllık izninizle birleştirip birkaç gün daha uzatma fırsatınız varsa, Brüksel, Paris, Lüksemburg ve Amsterdam’ı kapsayan bu tur tam da size göre. Aşıklar şehri unvanını sonuna kadar hak eden Paris, yeni yıla sevdiğiniz kişiyle birlikte girmek için mükemmel bir seçim. Ayrıca bu şehir, romantik olduğu kadar eğlenceli de! Dolayısıyla arkadaşlarınızla birlikte geçireceğiniz yılbaşı programı için de burayı tercih edebilirsiniz. Eyfel Kulesi’nin etrafında beliren ışıklar ve havai fişekler, yüzünüzde kocaman bir gülümseme oluşturacak. Gotik mimarisi, müzeleri, modern şehir yaşamıyla Brüksel; Petrus vadisi, eski şehir merkezi, dar sokaklarıyla Lüksemburg ve hiç bitmeyen eğlencesiyle Amsterdam’ı kapsayan yedi gece, sekiz günlük tur, kişi başı 449 Euro’dan başlıyor.

    Roma

    Yeni bir yıla yeni dileklerle başlamak için Roma’dan daha uygun bir yer olamaz! Aşk Çeşmesi olarak bilinen Fontana di Trevi’ye para atıp dilek tuttuktan sonra, akşam saatlerinde Vatikan’da gerçekleştirilen özel töreni yerinde izlemek unutulmaz bir deneyim. Gece olduğunda ise, şehrin farklı bölgelerinde yapılan kutlamalardan birine katılarak dans eden insanların arasına karışabilirsiniz. tatilsepeti.com’da üç gece, dört gün Roma turu, kişi başı 449 Euro’dan başlıyor.

    Kapadokya

    Yeni yıla masalsı bir atmosferde girmek isteyenlerin tercihi ise Kapadokya. Doğal dokuya uygun otellerde şömine başındaki keyifli sohbetlere katılabilir, balon turu yapabilir, Göreme Açık Hava Müzesi, Ihlara Vadisi turlarıyla tarihte bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Üç gece, dört gün Kapadokya turları, kişi başı 369 TL’den başlıyor.

    Antalya

    Tıpkı yaz aylarında olduğu gibi yılbaşında ilk akla gelen yer olan Antalya’da eğlence, otellerin düzenlediği konser ve parti organizasyonlarıyla gerçekleşiyor. Gecenin ardından spa, masaj gibi ayrıcalıklardan yararlanıp dinlenebileceğiniz gibi, Likya Yolu’nun bir bölümünde yürüyüş, Düden veya Kurşunlu Şelalesi turu gibi etkinliklerle doğayla iç içe birkaç saat de geçirebilirsiniz. Antalya’da her şey dahil otellerde günlük kişi başı fiyatlar 91 TL’den başlıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.