DOLAR 32,5868
EURO 35,0146
ALTIN 2457,163
BIST 9766,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    11Sight ile firma ve müşteri arasında anında görüntülü iletişim

    11Sight ile firma ve müşteri arasında anında görüntülü iletişim
    18.04.2019
    A+
    A-

    2016 yılında Silikon Vadisi‘nde Aleks Göllü tarafından kurulan startup teknoloji şirketi 11Sight, herhangi bir platform veya herhangi bir uygulama üzerinden istenilen kişiyle anında görüntülü bağlantı kurulmasını sağlıyor. Otomotiv, gayrimenkul, pazaryerleri ve online sağlık hizmetleri başta olmak üzere firmalara müşterileriyle iletişimde büyük kolaylık sağlayan görüntülü etkileşim platformu 11Sight, Türkiye ve dünya genelinde ilgi görüyor.

    11Sight Görüntülü Etkileşim Platformu, Silikon Vadisi‘de teknoloji firmaları kuran Aleks Göllü‘nün 3‘üncü startup şirketi. Şirketin kurucuları arasında Silikon Vadisi’ndeki tecrübeli bir başka girişimci Farokh Eskafi ile Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş de yer alıyor. İki yıl süren yazılım geliştirme sürecinin ardından 2016 yılında faaliyete geçen 11Sight; iOS, Android veya web platformları üzerinden ekstra bir uygulama yüklemeye gerek kalmadan herhangi bir kişiyle anında görüntülü bağlantılı kurulmasını sağlayarak bir ilki gerçekleştiriyor. Türkiye‘de ilk olarak otomotiv ve gayrimenkul sektörlerinde yerini alan 11Sight, Fiat bayileri ve Garanti Koza Sofya projesinde başarıyla kullanılıyor.

    Tek butonla kapsamlı iletişim çözümleri

    11Sight‘ın sunduğu teknolojik yenilikten yararlanmak için firmaların sisteme üye olup 11 butonunu web sitelerine eklemeleri yeterli oluyor. Firmanın web sitesine girip 11 butonunu tıklayan müşteriler ise anında görüntülü bağlantı kurdukları firma yetkilisinin akıllı telefonu ya da tableti üzerinden görüntülü görüşme yapabiliyor, merak ettikleri soruların yanıtlarını öğreniyor, ürün ve hizmetler hakkında bilgi alabiliyor.

     Firmalara müşterileriyle iletişimde, tanıtım ve pazarlamada büyük kolaylık sağlayan 11Sight, işletmelere zamandan kazandırarak satışları hızlandırıyor. İş süreci başında online ortamda başlayan müşteri ziyaretlerini bayi ziyaretlerine düşündüren ve satış temsilcisi ile müşteri arasında güven duygusunu kuvvetlendiren 11Sight, firmalara hızlı ve sağlıklı iletişim imkanı yaratıyor. Firmaların 11Sight‘ın yenilikçi teknolojisinden yararlanmaları için herhangi bir uygulama indirmeleri de gerekmiyor, müşteri aramaları telefon ya da tabletten yanıtlanabiliyor. Kapsamlı iletişim çözümleri sunan 11Sight ile tek tıkla görüntülü arama, sesli arama, mesajlaşma, fotoğraf ve video çekme, ekranda işaretleme yapma ve arama geçmişini görüntüleme imkanları sağlanıyor.

    11Sight‘a küresel yatırımcı ilgisi

    Kuruluşundan bu yana çok sayıda yatırımcı desteği alan 11Sight‘a yatırım yapan kuruluşlar arasında İstanbul Startup Angels ve Keiretsu Forum Türkiye de yer alıyor. 11Sight halihazırda sadece Türkiye ve ABD pazarlarında 1000‘i aşkın firma tarafından kullanılıyor. Son aylarda 11Sight aracılığıyla gerçekleşen görüntülü görüşme sayısı %100 artış göstererek 100.000‘i aşmış bulunuyor.

    Müşteri ilişkilerinde firmalara büyük avantaj

    Geliştirdikleri video etkileşim platformunun birçok sektör açısından avantaj sağladığını ve iş fırsatı yarattığını belirten 11Sight Türkiye Ülke Müdürü Ercan Gümüş, otomotiv sektörünü örnek vererek şunları kaydetti: “Diyelim ki otomotiv bayiniz var. 11Sight ile müşterilerinizle etkileşime web sitenizden başlıyorsunuz. Siteniz üzerinden müşterinizle kurduğunuz görüntülü iletişim sayesinde sitenize her ziyareti mağaza ziyaretine dönüştürüyorsunuz. Bu da size müşterilerinizi bayinize getirme imkanı sağlıyor. Araçlarınızı gösterebiliyor, tanıtabiliyor, müşterinizin görmek istediği detayları gösteriyor, sorularını yüz yüze iletişim kurarak cevaplama imkanına kavuşuyorsunuz. Birden fazla cihazla da arama alabiliyorsunuz. Aramalarınızı, mesajlarınızı, fotoğraflarınızı görmenin yanı sıra çevrimiçi olmadığınızda da sizin için mesaj alabiliyoruz.“

    Kolay ve pratik bağlantı

    11Sight ile bağlantının çok pratik ve kolay olduğunu belirten Gümüş, “11Sight ile 11 düğmesini tıklayıp anında yüz yüze bağlantı sağlıyorsunuz. Düğmeye bastığınızda görüşme yapmak istediğiniz kişinin telefonu çalıyor. Söz konusu kişinin isterse akıllı telefonundaki 11Sight uygulaması üzerinden, isterse web browser‘ı üzerinden konuşma başlıyor. Bu aramayı başlatmak için web sitesini ziyaret eden kişinin herhangi bir uygulama indirmesi ya da arkadaşlık isteği iletmesi gerekmiyor. Platform sayesinde bir otomobili ya da bir gayrimenkulü tanıtıyor, bir pazaryerinde yetkili kişiden bilgi alıyor ya da teknik bir servisi arayıp sorunu göstererek çözüm bulabiliyor, dilediğiniz iletişimi kurabiliyorsunuz. Müşterilerine verdikleri hizmette yüz yüze görüşme yapmak, detaylı bilgi aktarmak, anında görüntülü iletişim kurmak ve güven sağlamak önemliyse 11Sight‘ı tüm firmalar kullanabilir. Çünkü müşterileriniz dünyanın neresinde olursa olsun aynı bağlantı hızı ve gerçek zamanda size ulaşabiliyor, bilgi sahibi olabiliyor, yalnızca ürün ya da hizmeti değil, sizi ve işyerinizi de görebiliyor“ dedi.

    Gümüş, hedeflerinin Türkiye‘de başarı hikayesi yaratmak ve halihazırda ilgi gördükleri ABD, Dubai ve Hindistan pazarlarında büyümek olduğunu vurguladı. 11Sight‘ın üç yıllık bir startup olmasına rağmen hızlı bir büyüme süreci içinde olduğunu belirten Gümüş, ABD merkez ofisinin yanı sıra İngiltere, Dubai, Hindistan ve Türkiye‘de temsilciliklerinin bulunduğunu da sözlerine ekledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.