DOLAR 32,3373
EURO 35,1792
ALTIN 2247,385
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    1876 konutluk dev proje OYAK Göksupark

    1876 konutluk dev proje OYAK Göksupark
    12.11.2017
    A+
    A-

    OYAK’tan üyelerine yeni yaşam fırsatı:1876 konutluk dev proje OYAK Göksupark hayata geçiyor.

    OYAK, yeni bir çehreye bürünen Ankara-Eryaman’da 15 blok, 1876 dairelik “OYAK Göksupark” konut projesini hayata geçiriyor. 150 binden fazla OYAK üyesinin faydalanabileceği projenin lansmanı, OYAK Genel Kurul üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı (E.) Tümgeneral Mehmet Taş, Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem ve çok sayıda üyenin katılımıyla 11 Kasım’da gerçekleşti.

     Türkiye’nin en büyük mesleki emeklilik fonu olan OYAK, Ankara’nın yükselen değeri Eryaman’da 15 bloktan oluşan 1876 konutluk “OYAK Göksupark” konut projesini hayata geçiriyor. OYAK Genel Kurulu üyeleri, Yönetim Kurulu Başkanı (E.) Tümgeneral Mehmet Taş, Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem, OYAK Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda OYAK üyesinin katılımıyla 11 Kasım 2017 tarihinde lansmanı yapılan projenin, Ağustos 2020’de teslim edilmesi planlanıyor.

    OYAK Göksupark, şehrin gürültüsünden uzak, Göksu Parkı’nın hemen yanı başında, yaklaşık 73 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilecek, modern mimariye sahip 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan dairelerden oluşacak. 38 bin metrekarelik peyzaj alanına sahip olacak ‘OYAK Göksupark’; sosyal donatı alanları, süs havuzları, kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, yürüyüş yolları, etkinlik alanı, tematik bahçeler ve çocuk oyun alanlarının yanı sıra 7 ticari üniteyle bölgenin yaşam merkezi haline gelecek. Proje, otobüs duraklarına 3 dakika, metro, eğitim kurumları, en yakın hastane ve Göksu AVM’ye 5’er dakika, şehir merkezine 20 dk. ve havaalanına 30 dk. mesafede, her yere kolay ulaşım imkanı sağlayan prestijli bir lokasyonda yer alıyor.Konut sahibi olmak isteyen üyeler,  191 bin TL’den 725 bin TL’ye kadar fiyat seçenekleriyle satışa sunulacak daireler için anlaşma sağlanan bankalardan uygun faiz oranlı konut kredisi kullanabilecek. Projeden öncelikli olarak 10 yılını dolduran 153 bin OYAK üyesi yararlanabilecek.

    Proje tanıtım toplantısında konuşan OYAK Yönetim Kurulu Başkanı (E.) Tümgeneral Mehmet Taş, “Yaklaşık 320 bin OYAK üyesinden aldığımız destek ve güven sayesinde hedeflerimize kararlılıkla yürüyoruz. Üyelerimizin memnuniyetini sağlamak amacıyla var gücümüzle çalışmaya devam ederken, ortaya koyduğumuz her yeni başarıyla OYAK’ı bir adım daha ileriye taşımanın onurunu duyuyoruz. Türkiye’nin çağdaş kent planlaması ve şehircilik yaklaşımına değer katacak OYAK Göksupark’ı bu topraklara kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

    OYAK Genel Müdürü Süleyman Savaş Erdem de yaptığı konuşmada, ilk etapta 150 binden fazla OYAK üyesinin faydalanabileceği proje için, “OYAK olarak, üyelerimizin birikimlerine sürdürülebilir reel getiri sağlamanın yanı sıra onlara sunduğumuz hizmetleri güncel koşullar çerçevesinde iyileştirmek birincil önceliğimiz. Bu hizmetlerin içinde konut ihtiyacı önemli bir yer tutuyor. Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz birlik gezilerimizde ve üyelerimize yönelttiğimiz anketlerde de en öne çıkan ihtiyaç bu yönde. Kuruluşumuzdan bugüne kadar üyelerimize 15 bine yakın konut teslim ederken, gelecek dönemde konut üretme faaliyetlerimize kararlılıkla devam edeceğiz. Ankara’nın önemli merkezlerinden biri olan Eryaman’da başlattığımız bu konut projesini gururla hayata geçiriyoruz” diye konuştu.

    OYAK Hakkında: Dünyada birçok örneği olan tamamlayıcı mesleki emeklilik fonlarının ülkemizdeki en büyük ve en başarılı örneği olan Ordu Yardımlaşma Kurumu, maden-metalürjiden çimento-beton sanayisine, kimyadan enerjiye, otomotivden finansal hizmetlere kadar Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinde faaliyetler yürütmektedir. Temelleri 1911 yılında atılan OYAK, 300 binden fazla üyesi için yardım ve hizmetleri en üst standartlara ulaştırmayı hedeflerken, gerçekleştirdiği yatırımlarla üyelerin birikimlerini korumayı ve memnuniyetlerini sağlamayı amaçlamaktadır. Türkiye’nin yedi bölgesinde ve dünyanın 20 farklı ülkesinde faaliyet gösteren OYAK, herhangi bir kuruma bağlı değildir ve devletten yardım almamaktadır. OYAK, üye aidatlarından ve yatırım gelirlerinden oluşan birikimleri yöneterek elde ettiği kârların tamamını emekli olacakları tarihe kadar değerlendirilmek üzere üye hesaplarına kayden aktarır. Türkiye ve dünyada örnek bir kuruluş olmak için çalışan OYAK’ın toplam varlığı, 2016 yılı konsolide sonuçlarına göre 64,5 milyar liraya ulaşırken, yüzde 75’i Avrupa ülkeleri olmak üzere 111 ülkeye yapılan 3,5 milyar dolarlık ihracatla, Türkiye’nin toplam ihracatının yüzde 2,47’sini karşılamaktadır. OYAK, üyelerine ve Türkiye ekonomisine katkılar sağlamaya devam ederken, çok uluslu ve çok kültürlü bir kurum vizyonuyla başarılarını gelecek nesillere aktarmayı hedeflemektedir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.