DOLAR 32,447
EURO 34,799
ALTIN 2445,171
BIST 9942,07
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2018’in parlaklık ve pırıltı trendine siz de katılın

    2018’in parlaklık ve pırıltı trendine siz de katılın
    30.12.2017
    A+
    A-

    Yüzde 100 doğal Thalia Natural Beauty ürünleriyle yeni yılda cildinize sakura ağacının ve inci tozunun pırıltısını taşıyın. Güçlendirilmiş formülasyonlu ürünlerle muhteşem dokunuşlar yapın.
    2018 yılının kozmetik trendleri, sakura ağacı ve inci tozu gibi ciltte parlaklığı artırmayı vaat eden içerikler ile peptide ve hyalüronik asidin çok daha güçlendirilmiş formülasyonlarının yer aldığı ürünler olacak. Yeni yılın bir başka eğilimi ise erkek kozmetik ürünlerindeki yükseliş.
    Gücünü doğadan ve teknolojiden alan Akten Kozmetik, Thalia Natural Beauty markasının Thalia Natural Beauty Sakura, Thalia Natural Beauty Pearl&Peptide Complex ve Thalia Natural Beauty Lime&Cool Energizing serileriyle yeni yılın yeni trendlerine hazır.
    Şampuan, saç bakım maskesi, vücut losyonu, el kremi, yüz bakım kremi, yüz temizleme köpüğü, yenileyici yüz serumu ve doğal sabun olmak üzere 8 çeşit üründen oluşan Thalia Natural Beauty Sakura Serisi; güzelliğe bakış açınızı değiştirecek ve “doğanın mucizevi simgesi” sakura ağacının (kiraz çiçeği) muhteşemliğini cildinize sunacak.
    Thalia Natural Beauty Pearl&Peptide Complex Serisi ise inci tozunun berraklığı ve büyüsüyle pırıltınıza pırıltı katarken, içeriğindeki peptide’nin yaşlanma karşıtı mucizevi aktifleriyle mutluluğunuzu artıracak.

    Thalia Natural Beauty Lime&Cool Energizing Serisi ise erkekler için hazırlandı. Saç dökülmesine karşı şampuan, duş jeli, aftershave balsam, roll-on, saç toniği ve doğan sabundan oluşan bu seri, erkeklere 2018 yılında tam bir bakım sunacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.