DOLAR 32,4545
EURO 34,7896
ALTIN 2440,999
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2018’in taze damatlarına Avva’dan son moda damatlıklar

    2018’in taze damatlarına Avva’dan son moda damatlıklar
    26.04.2018
    A+
    A-

    Düğün mevsiminin yaklaşmasıyla gelinlik ve damatlık telaşı da başladı. Türkiye’nin en klas erkek giyim markası AVVA da son moda damatlık modelleriyle 2018’in taze damatlarını giydirmeye aday.

    İlkbaharın gelmesiyle evlenecek çiftleri de düğün telaşı sarmaya başladı. Düğünün en vazgeçilmez unsurlarından biri olan damatlık seçimleri de, bu hazırlıkların en önemli ayaklarından biri. Özellikle en son moda trendlerine göre belirlenmek istenen damatlıkta çiftlerin imdadına ise AVVA yetişiyor.

    EN SON TRENDLER

    AVVA, 2018 düğün sezonunda çiftlerin beğenisine sunduğu damatlık modellerinde 2018 ilkbahar-yaz erkek modasının izlerini belirgin bir şekilde hissettiriyor. Bir damatlık klasiği olan koyu renklerin yanında beyaz ve krem modeller ile açık ve koyunun çelişik uyumunu modellerine yansıtan AVVA, bu düğün sezonunda da evlenecek çiftlerin en büyük tercihi olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.