DOLAR 32,3155
EURO 35,1095
ALTIN 2292,713
BIST 9056,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    2019 TED Konferansı sadece Marriott Hotel Şişli’de canlı yayınlanacak

    2019 TED Konferansı sadece Marriott Hotel Şişli’de canlı yayınlanacak
    05.04.2019
    A+
    A-

    Marriott Otelleri’nin TED ile gerçekleştirdiği özel global işbirliği kapsamında, 18 Nisan Perşembe ve 19 Nisan Cuma günleri 2019 TED Konferansı Marriott Şişli’de canlı yayında izlenebilecek.

    Vancouver’da gerçekleşecek olan konferansın bu yılki teması Bizden Daha Büyük. Konuşmacılar merak uyandıran teknolojileri, geleceği şekillendiren bilimi, zihni büyüten yaratıcılığı ve hangi fikirler uğrunda savaşmaya ve yaşamaya değer diye sorduğumuzda ortaya çıkan ilham verici olasılıkları keşfederek dünyada daha büyük ve derin anlamlar arayacaklar.

    İlham arayanların Vancouver’a giderek katılmaları gereken konferansı markanın özel ortaklığına istinaden Marriott Şişli’nin misafirleri otel konforunda canlı yayın formatında izleyebilecekler. Konferans salonunda gerçekleşecek canlı yayın süresince misafirleri hem zihinsel hem de fiziksel anlamda besleyecek.

    Canlı yayın öncesi ve sonrasında misafirler konferans salonunun hemen önünde yer alan fuaye alanında bugün hayatımıza dokunan ve geleceği şekillendirecek markaların stantlarını gezebilecekler. Konuşma aralarında iş, sanat, teknoloji ve sosyal medya dünyasından farklı kanaat önderleri “Bizden Daha Büyük” temasını kendi bakış açılarıyla yorumlayacaklar.

    Her iki gün de canlı yayın aralarında Marriott Şişli’nin yetenekli şefleri, barmen ve baristaları davetliler için mutfak, kahve ve kokteyl atölyeleri organize edecekler. Cuma akşamı ayrıca otelin keyifli mekanı The Dish Room Restaurant’da 20:30 itibariyle bir kapanış partisi gerçekleşecek.

    Marriott International 2016’dan beri TED’in resmi işbirlikçisi. TED, “Yaymaya değer fikirler” mottosuyla ilginç fikirlerin kısa ve anlamlı konuşmalar aracılığıyla yayılmasına kendini adamış. Bu işbirliği yaratıcı şekilde hayata geçirilen TED Talks’u misafir odalarına, özgün TED Fellows Salonları’ndan dünya çapında otellere ve özel canlı yayın olanaklarına taşıyarak misafirlerin ve gezginlerin eyleme yakınlaşmasına yardımcı oluyor.

    Canlı yayın tarih ve saatleri:

    18th Nisan, Perşembe – 10:30 – 20:30

    19th Nisan, Cuma – 10:30 – 21:00

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.