DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    24K Altın masajı, Sıcak Mum ve Qholistic masaj ile kış aylarında yenilenmiş bir beden

    24K Altın masajı, Sıcak Mum ve Qholistic masaj ile kış aylarında yenilenmiş bir beden
    30.01.2019
    A+
    A-

    Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, formunu, sağlığını korumak ve şehir hayatının stresinden uzaklaşmak isteyen herkese muhteşem bir gün vaat ediyor. Qholistic, 24K Altın, Macademia Peeling ve Sıcak Mum masajlarıyla kış aylarında yenilenmiş bir bedene kavuşmak isteyenlere Uzak Doğu ve dünya masajlarıyla seslenen Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, herkesin uğrak yeri olmaya devam ediyor.

    Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde bulunan Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, kış aylarında yenilenmiş bir bedene kavuşmak isteyenleri birbirinden özel Uzak Doğu ve dünya masajlarıyla buluşturuyor.

    Kişiye özel bakım ve masaj terapisinde uzman kadro

    Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi’nin uzman terapistleri tarafından gerçekleştirilen masaj terapileri, vücudunuzun çeşitli yerlerinde oluşan ağrılar üzerinde etkili olmanın ötesinde metabolizmayı hızlandırarak, kasların üzerinde rahatlatıcı bir etki yaratıyor.  Bunun yanı sıra bedeni ve ruhu tazelemenin en güzel yollarından biri oluyor. Sadece Qualitasspa’ya özel bir masaj olan Qholistic Masaj; 4 farklı masaj manipülasyonunun karışımı olmasıyla vücuda ve zihne dinginlik veriyor ve günün yorgunluğunu geride bırakmayı sağlıyor. Qualitasspa’ya özel bir masaj olan ve macademia özlü peeling ile 30 dk. boyunca vücuda peeling yapılarak ölü derileri vücuttan uzaklaştıran Macademia Peeling ve Sıcak Mum Masajında ılık duş ile vücut masaja hazırlanıyor ve seçilen özel mum masaj yağı ile 60dk. boyunca vücuda klasik masaj uygulanıyor.

    Altının iyileştirici gücü artık bedeninizde

    24K Altın Masajı, altının zengin içerikli ve doğal iyileştirici gücünü birleştirirken size ışıltılı, pırıl pırıl bir cilt vaat ediyor. İlk 10 dakika, tuzlu suda ayak refleks masajı ile başlayan masajda, ardından Lomi Lomi tekniği kullanılarak tüm vücuda, lenf sistemini de harekete geçiren bir bakım uygulanıyor. 24K Altın Masaj vücuttaki enerji akışının düzenlenmesine yardımcı olurken, oksijen üretiminin artmasını, zihin ve ruhun yeniden dengelenmesini sağlıyor.

    Misafirlerine 5.500 metrekarelik bir alanda hizmet veren Qualitasspa Sağlıklı Yaşam Merkezi, birçok farklı güzellik bakımı ve masaj terapileri de sunmayı ihmal etmiyor.

    Qualitasspa, herkesi sağlıklı bir yaşama davet ediyor…

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.