DOLAR 32,4962
EURO 34,8679
ALTIN 2426,85
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Beylikdüzü’nde coşku içinde kutlanacak 

    29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Beylikdüzü’nde coşku içinde kutlanacak 
    27.10.2018
    A+
    A-

    Beylikdüzü, Cumhuriyet’in 95. Yıldönümünü coşku içinde kutlamaya hazırlanıyor. “Elimizde Bayraklar, Dilimizde Şarkılar, Yüreğimizde Atatürk” sloganıyla Beylikdüzü Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Cumhuriyet Yürüyüşü bu yıl da yine 7’den 70’e her yaştan ve her kesimden vatandaşın katılımıyla gerçekleşecek. Saat 18:00’da Beylik Pazar Alanı’ndan başlayacak yürüyüş Beylikdüzü Cumhuriyet Alanı’nda sona erecek. Yürüyüşün ardından sevilen sanatçı Şevval Sam sevenleriyle Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda bir araya gelerek şarkılarını Cumhuriyet için seslendirecek.  

    Cumhuriyet’in heyecanını her sene olduğu gibi bu sene de coşku içinde kutlamaya hazırlanan Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenleyeceği Cumhuriyet Yürüyüşü 7’den 70’e her yaştan ve her kesimden vatandaşın katılımıyla gerçekleşecek. Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenecek etkinlikler, 28 Ekim Pazar günü saat 13:00’da Yaşam Vadisi’nde bulunan Yaşam Vadisi Tören Alanında Çelenk Koyma Töreni ile başlayacak. 29 Ekim Pazartesi günü ise saat 13:00’da Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde 5. Uluslararası Heykel Sempozyumu’nun kapanış töreni gerçekleşecek.

    Şevval Sam Şarkılarını Cumhuriyet İçin Seslendirecek

    Ardından saatler 18:00’ı gösterdiğinde ise Beylik Pazar Alanı’ndan start alacak “Cumhuriyet Yürüyüşü” Beylikdüzü Cumhuriyet Alanı’nda sona erecek. Yürüyüşün ardında sevilen sanatçı Şevval Sam sevenleriyle Cumhuriyet Etkinlik Alanı’nda bir araya gelerek şarkılarını Cumhuriyet için seslendirecek.

    “Cumhuriyet Bayramımızı Kutlamaya Tüm Vatandaşlarımızı Davet Ediyorum”

    Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına tüm ilçe halkını davet eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Cumhuriyet’in 95. Yıldönümünü milletçe coşkulu bir şekilde kutlayacağız. Çünkü Cumhuriyet sayesinde demokrasiyle buluşarak geleceğe umutla bakıyoruz. Ne mutlu ki Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları Cumhuriyet’i bu millete emanet ve hediye etti. Ruhları şad olsun. Bu güzel Cumhuriyet Bayramımızı hep birlikte, coşkuyla kutlamaya tüm vatandaşlarımızı davet ediyorum.” şeklinde konuştu.

    TARİH: 29 Ekim 2018- Pazartesi

    SAAT:  18:00

    YER: Adnan Kahveci MahallesiBeylik Pazar Alanı

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.