DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    29 yıl önce başlayan arkadaşlık gayrimenkul sektörüne yenilik getirecek!

    29 yıl önce başlayan arkadaşlık gayrimenkul sektörüne yenilik getirecek!
    20.04.2019
    A+
    A-

    Kurucu ortaklarının (Altemur Yalçınalp, Ömür Filiz, Kaan Baral, Zühtü Eşiyok ve Altan Atabarut) bundan 29 sene önce Boğaziçi Üniversitesi Erkek Yurdunda başlayan arkadaşlıkları gayrimenkul ve teknolojiyi bir araya getirdikleri yeni bir girişim ile ortaklığa dönüştü.

    ‘Kiraplus.com Yeni Nesil Akıllı Kira Platformu’ olarak hayatımıza girerek, ev sahiplerinin, kiracıların ve gayrimenkul profesyonellerinin konut kiralama işlemi anında yaşadıkları risk ve stresleri en aza indirgemeyi hedefliyor.

    Finansal ve kişisel verilere dayalı bilimsel yöntemlerle özel olarak hazırlanmış, Türkiye’nin ilk ve tek ‘Kiraplus Kiracı Raporu’ sayesinde ev sahipleri aradıkları Güvenilir Doğru Kiracı adaylarını bulabiliyor. Kiraplus Kiracı Raporu sektördeki büyük bir ihtiyaca cevap veriyor.

    Kiraplus Kiracı Raporu, ‘Kiraplus Skoru’ ile kiracı adaylarının ödeme güç ve alışkanlıklarını, Uluslararası Kiracı Skorlama standartlarına uygun bir şekilde 850 puan üzerinden değerlendiren bir rapordur. Bu raporun içinde kredi kayıt bürosundan alınan finansal bilgiler, demografik bilgiler, gelir-kira oranı, bilimsel olarak hazırlanmış ‘İyi Kiracı’ davranış testi (Bilimsel adıyla Psikometrik testler), Kiraplus tarafından geliştirilen özel bir algoritma ile harmanlanarak oluşturuluyor.

    Kiraplus.com; 8 Aralık Cumartesi günü gayrimenkul dünyası ile tanıştı. Levent Kolektif House’da gerçekleştirilen tanıtım organizasyona gayrimenkul danışmanları, brokerlar ve teknoloji dünyası ile yakından takip edenler büyük bir ilgi gösterdi. Gayrimenkul ve teknolojinin ele alındığı panellerde konuşmacılar önümüzdeki dönemde yaşanacak gelişmeleri, beklentileri ve teknoloji ile insan faktörünün bir birlerini nasıl tamamlayacaklarını masaya yatırdılar.

    Türkiye Ekonomi Bankası çözüm ortağı olarak destek veriyor.

    Konuyla ilgili olarak TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, “kiraplus.com; evlerini kiralamak isteyen ev sahiplerine, gayrimenkul danışmanlarına ve gayrimenkul portföy yöneticilerine, hem güvenilir hem de finansal sorumluluk sahibi kiracıların hızlıca tespit edilebilmesini sağlayan bir platform. Bu aynı zamanda “Kiracı Skoru” yüksek kiracılar için de avantaj oluşturacak bir iş modeli anlamı taşıyor. TEB olarak, kiraplus.com kullanan ev sahibi ve kiracıların finansal ihtiyaçları için başta CEPTETEBürünleri olmak üzere özel fırsatlar ve cazip kampanyalar sunacağız dedi.

    Lansman döneminde Gayrimenkul Profesyonellerine çeşitli avantajlı paketlerin sunulduğu projede, ev sahipleri ve kiracılar da TEB’in onlar için hazırladığı özel hizmet ve ürünlerden yararlanabilecekler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.