DOLAR 32,4553
EURO 34,7416
ALTIN 2440,204
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    3 AVM’ye Hermes Creative Awards 2017’den 12 Uluslararası Ödül

    3 AVM’ye Hermes Creative Awards 2017’den 12 Uluslararası Ödül
    16.05.2017
    A+
    A-

    Cefic tarafından yönetilen Palm City Mersin, CarrefourSA Bursa ve CarrefourSA İçerenköy AVM’ lerde geçtiğimiz yıl gerçekleşen Minik Diş Dostları Projesi, Geppetto Usta’nın Atölyesi, Senin Mısraların ve Küçükler Çiziyor, Büyükler Yazıyor projeleri ile fark yaratarak Hermes Creative Awards 2017’den 5’i Gold, 4’ü Platinum, 3’ü de Onur Ödülü olmak üzere toplamda 12 ödüle layık görüldü.

    Cefic yönetiminde bulunan 3 AVM Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından dünyadaki en seçkin ve yaratıcı projeleri seçmek ve yaratıcılığı teşvik etmek amacıyla 1995 yılından beri Amerika düzenlenen Hermes Creative Awards 2017’den 12 ödülle döndü. Gold, Platinum ve Onur Ödülü olmak üzere 3 ayrı ödül tipi bulunan Hermes Creative Awards’a her yıl farklı ülkelerden binlerce proje başvuruda bulunuyor.
    “Önce İnsan” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Minik Diş Dostları” gerçekleştirilen etkinliğini Palm City Mersin, CarrefourSA İçerenköy ve CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezlerinde hayata geçirdi. “Minik Diş Dostları” projesi Hermes Creative Awards 2017’den toplamda 2 Gold ve 1 Onur Ödülü kazandı.

    CarrefourSA İçerenköy Alışveriş Merkezi’nde gerçekleşen Geppetto Usta’nın Atölyesi ise 2 Platinum, 1 Gold ödüllerine layık görüldü. Geppetto Usta’nın Atölyesi projesi “Ahşaptan Oyuncaklar, Kalmasın Oyuncaksız Çocuklar” sloganı ile Türkiye’de ilk kez hayata geçirildi. Oyuncaksız çocuklara sağlıklı oyuncaklar hediye edebilmek fikrinden yola çıkılarak hayata geçirilen proje, yine çocuklar üzerinden kurgulandı ve çocuklara küçük yaşlarda paylaşma bilincinin aşılanması hedeflendi.

    Palm City Mersin Alışveriş Merkezinde, ziyaretçilerine hayal dünyasının kapılarını aralayarak; onları küçüklerin çizdiği büyüklerin yazdığı bir dünyada buluşturan “Küçükler Çiziyor, Büyükler Yazıyor” projesi ise Hermes Creative Awards 2017’den 1 Platinum, 1 Gold, 1’de Onur ödüllerine layık görüldü.
    CarrefourSA Bursa Alışveriş Merkezinde gerçekleşen ‘Herkes Şiir Yazabilir Ama Sen Şair Olabilirsin’ mottosuyla yola çıkan Senin Mısraların projesi ise 1 Platinum, 1 Gold, 1’de Onur ödüllerinin sahip oldu…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.