DOLAR 32,4509
EURO 34,7918
ALTIN 2442,091
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    İstanbul Coffee Festival’de bir ilk: Mühle Barber Zone’da kahve eşliğinde tıraş keyfi

    İstanbul Coffee Festival’de bir ilk: Mühle Barber Zone’da kahve eşliğinde tıraş keyfi
    21.09.2017
    A+
    A-

    Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen İstanbul Coffee Festival, 21 Eylül Perşembe günü Küçükçiftlik Park’ta kahve tutkunları için yeniden kapılarını açtı. Tüm dünyada 72 yıldır tıraş olma ritüelini erkekler için tutkuya dönüştüren ıslak tıraş aksesuarları markası Mühle ise; İstanbul Coffee Festival’de bir ilke imza atarak festival ziyaretçilerine kahve kokuları arasında benzersiz bir tıraş deneyimi yaşatıyor. İstanbul Coffee Festival, Coffee and More bölümünde festival ziyaretçileriyle buluşan Mühle Barber Zone ıslak tıraş ritüelini festivale taşıdı.

    Tüm dünyada kişisel bakımına özen gösteren erkeklerin vazgeçilmez adresi olan Mühle, DSM Group tarafından 21 – 24 Eylül tarihleri arasında Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştirilen İstanbul Coffee Festival’de kahve severler ile buluştu. Tıraş fırçalarından tıraş bıçaklarına, krom kaplı metal stantlardan tıraş aksesuarlarına ve seyahat setlerine, tıraş bakım ürünlerinden organik bakım ürünlerine kadar her zevke ve tarza uygun ürünleri ile festivalde yer alan olan Mühle, katılımcılara erkeklerin günlük yaşamının vazgeçilmez ritüeli olan tıraşı benzersiz bir deneyimle sunuyor. Üstelik festival katılımcıları ürünleri deneyimlemenin yanı sıra tüm Mühle ürünlerine %20 indirimle sahip olma şansını yakalıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.