DOLAR 32,4475
EURO 34,7365
ALTIN 2437,209
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Konforlu bir Yaşam ve Göl Manzarası BURADA ”3S Firuze Konakları ”

    Konforlu bir Yaşam ve Göl Manzarası BURADA   ”3S Firuze Konakları ”

    3S Firuze Konakları hayallerinin evinde yaşamak isteyenlere, muhteşem göl manzarasını 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire seçenekleriyle sunuyor.

    KONFORLU BiR YAŞAM
    Konforlu bir yaşam 3S Firuze Konakları’nda! Az katlı ve balkonlu mimarisi, 3,50 metre brüt kat yüksekliği, yere kadar uzanan pencereleri, geniş salonu, şık mutfak ve oda planlarıyla nefes alan, huzurlu bir yaşama merhaba deyin.

    HEM YATIRIM HEM DE GÜZEL BiR YAŞAM FIRSATI
    İster hayatınıza yatırım yapın, ister keyifle oturun. 1+1’den 4+1’e daire seçenekleriyle, İstanbul Üniversitesi’ne yakınlığıyla karlı bir yatırım 3S Firuze Konakları’nda.

    3S KALE HOLDiNG
    3S Kale Holding Türkiye’nin önde gelen markalarından Kale Kilit’in attığı temeller üzerinde yükseliyor. Faaliyet gösterdiği gayrimenkul ve enerji sektörlerinde, güçlü ve köklü geçmişiyle gelen güvenilir olma ve yüksek kalite anlayışını yansıtıyor.

    3S KALE GAYRİMENKUL
    “Gayrimenkul alanında katma değer sağlama ve bu sayede ülke gelişimine destek verme” vizyonuyla seçkin, fark oluşturan projeler geliştiriyor. Çevreyi ve milli serveti korumayı, en iyi tasarım ve işçiliği kullanarak kaliteden ödün vermeden iş yapmayı her zaman misyon ediniyor.
    Tamamladığı projeler arasında 136 konutluk Kale Özgür Evler, 1.463 konutu, 42 mağazasıyla Kale Kent ve Fenerbahçe’de kentsel dönüşüm projeler bulunmaktadır.

    3S FİRUZE KONAKLARI HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYIN



    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.