DOLAR 32,3341
EURO 35,159
ALTIN 2244,249
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    41 saatte satılan tapular var

    41 saatte satılan tapular var
    22.07.2017
    A+
    A-

    Yılın ilk yarısında toplamda 542 bin 603 metrekare gayrimenkul satışı gerçekleştirdiklerini belirten Tapu.com Kurucusu ve CEO’su Emre Erşahin, “Gayrimenkul sektörüne getirdiğimiz yeni iş modeli sayesinde beklentimizin üzerinde ilgi görerek geçen yılın ilk altı ayına oranla bu sene 2,6 kat büyüme yakaladık. Bu büyümedeki en önemli etkenlerden biri alıcı adaylarına şeffaf bilgi akışı diğeri ise satıcılara sunduğumuz hız oldu. Ağustos 2015’ten bu yana geliştirdiğimiz teknoloji sayesinde portföyümüzdeki gayrimenkulleri ciddi alıcılara ulaştırabiliyoruz. Bu sayede tapuların satış hızında önemli bir fark yarattık” dedi.

    Sistemde fiyat açık artırma yoluyla belirleniyor

    Gayrimenkul fiyatını satıcının değil, şeffaf ve rekabetçi bir ortamda, alıcıların teklifleriyle belirlediği Tapu.com’un portföyünde sadece Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisanslı uzmanlar tarafından yazılan değerleme raporu bulunan gayrimenkuller yer alıyor. Tapu.com’da yer alan bir gayrimenkule talip olanlar şeffaf bir ortamda, online açık artırma yoluyla tekliflerini en hızlı şekilde verebiliyorlar. Satıcının razı olduğu satış bedeline uygun teklifler arasından en yüksek fiyatı veren gayrimenkulü almaya hak kazanıyor. Açık artırmaya katılmak ücretsiz. Sadece teklif verecek katılımcıların kredi kartlarından hizmet bedeli kadar bir ön provizyon çekiliyor ve sonra sadece kazanandan bu hizmet bedeli tahsil ediliyor. Diğer teklif sahiplerinden herhangi bir bedel tahsil edilmiyor. Gayrimenkulün tutarı ise Tapu.com’a değil doğrudan satıcıya ödeniyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.