DOLAR 32,5107
EURO 34,888
ALTIN 2455,546
BIST 9890,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    42 Maslak’ın entegre tesis yönetimi ATALIAN Türkiye’ye emanet

    42 Maslak’ın entegre tesis yönetimi  ATALIAN Türkiye’ye emanet
    09.03.2020
    A+
    A-

    Bay İnşaat’ın Maslak’ta 250 bin metrekare alan üzerinde gerçekleştirdiği 42 Maslak projesinin temizlik, güvenlik ve teknik servis hizmetlerinin yönetimini ATALIAN Türkiye gerçekleştirecek.

    Türkiye’nin en büyük tesis yönetimi firmalarından Atalian Türkiye, hizmet verdiği gayrimenkul projelerine bir yenisini daha ekledi. Bay İnşaat’ın tasarladığı ve Türkiye’nin ilk temelinden itibaren sanat konseptiyle inşa edilen projesi olan 42 Maslak’ın entegre tesis yönetimi Atalian tarafından gerçekleştirilecek. İstanbul’un merkezi iş alanı olarak bilinen değerli ve prestijli bölgesi Maslak’ta yer alan 42 Maslak, 250 bin metrekare üzerine kurulu konutlar, iş yerleri, spor alanları ve alışveriş mahallesinden oluşuyor. Atalian, yapılan anlaşma kapsamında 5 yıl süreyle projenin ofis, konut ve AVM alanlarında temizlik, güvenlik, teknik servis hizmetlerinin yönetiminden sorumlu olacak.

    Atalian Türkiye ve Bay İnşaat arasında yapılan iş birliğine yönelik açıklama yapan Atalian Türkiye CEO’su Barış Ünalp“İstanbul’un en önemli inşaat projelerinden biri olan 42 Maslak’ın entegre tesis yönetimini üstlenmekten ötürü mutlu ve gururluyuz. 42 Maslak, Atalian Türkiye olarak entegre tesis hizmetlerini verdiğimiz en büyük projelerimizden biri. Dünya genelinde 30’dan fazla ülkede 125 binden fazla çalışanıyla özel sektör ve kamudaki müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap verebilecek nitelikte çözümler geliştiren bir şirket olarak, global deneyimimizi yerel bilgi birikimimizle harmanlayarak 200’den fazla ekip arkadaşımızın görev yapacağı 42 Maslak projesi kapsamında en üstün kalitede hizmet sunacağız.” dedi.

     

    42 Maslak projesinin ofis, konut ve AVM alanlarında yönetim, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini yürütecek olan Atalian Türkiye; entegre tesis yönetimi hizmetleri kapsamında, inşaat bakım, klima-kazan-asansör bakımları, tüm elektrik ve mekanik sistemlerin bakım ve arıza sistemleri yönetimi ve otomasyon hizmeti sunacak. Ayrıca ısıtma-soğutma tesisatı, sıhhi tesisat, hidrofor, arıtma, havalandırma, Tv yayın sistemi, yangın söndürme tesisatı, klima bakım onarım, bahçe bakım, otopark teknik altyapı hizmetleri ve resepsiyon hizmeti de sunacak. Tüm bu hizmetler 7 gün 24 saat esasına göre devam edecek.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.