DOLAR 32,4661
EURO 34,7134
ALTIN 2432,682
BIST 9895,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    5 dakikada evde!Odun ateşinde pide lezzeti

    5 dakikada evde!Odun ateşinde pide lezzeti
    21.03.2018
    A+
    A-

    Aktaşlar Donmuş ürünleriyle sofralarda

     Ordu’dan çıkarak pideyi tüm dünyanın tattığı bir lezzet haline getirmeyi amaçlayan Aktaşlar Lezzet Grubu, donmuş ürünleriyle market raflarında tüketicileriyle buluşmaya devam ediyor. Pidelerde kullandıkları ürünlerin tazeyken taşıdığı besin değerini kaybetmeden dondurduklarını söyleyen Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, bunun için ürünleri -40 derecede dondurduklarını ve -18 derecede sakladıklarını söyledi.

     Normal beslenme alışkanlıklarının değiştiği günümüzde dondurulmuş gıda, bireylerin zamanın yanı sıra paradan ve enerjiden tasarruf sağlamasına da yardımcı oluyor. Kullanım pratikliği açısından yoğun tempolu yaşamımızın en büyük kurtarıcıları olarak dikkat çeken donmuş ürünler, besin değerlerinin yüksek olmasıyla da büyük ilgi görüyor.

    Ürünlerin besin değerlerini kaybetmemesindeki en önemli ilkenin gıdanın tazeyken taşıdığı besin değerini kaybetmeden dondurulması olduğunu söyleyen Aktaşlar Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Aktaş, bunun için ürünlerin -40 derecede dondurulması ve -18 derecede saklanması gerektiğini belirtti. Bozulmaya sebep olan mikroorganizmaların bu derecelerde yaşamadığını dolayısıyla ürünlerin besin değerlerini kaybetmesinin mümkün olmadığının altını çizen Aktaş, bu şekilde pidenin en hızlı en sağlıklı ve en lezzetli halini market raflarına taşıdıklarının aktardı.

    5 dakikada hazır…

    Ordu’nun doğal malzemeleriyle hazırlanan pideleriyle bugün ne pişirsem derdine son verdiklerini belirten Aktaş, dondurulmuş pide için Ar-Ge çalışmalarına 2010 yılında başladıkları dile getirdi. 5 dakika gibi kısa sürede zahmetsiz bir şekilde hazırlanan pidelerin herkesi cezbettiğini belirten Aktaş, “Bireyler artık evde uzun uzun yemek pişirmek istemiyor. Bunun için katkısız, doğal, pratik ve en önemlisi besin değeri yüksek bir pideyi, 5 dakikada pişirmek, lezzetli bir öğünün kapılarını aralıyor. Kıymalı, kuşbaşılı, kaşarlı ve karışık peynirli pide seçenekleriyle tüm öğünlerde sıkıntı yaşayanların işini kolaylaştıran dondurulmuş pideler; hem doyurucu özelliği hem de enfes lezzetiyle sofralarda yerini alıyor. Biz pidelerimiz ile ilgili çok olumlu geri dönüşler alıyoruz. Çok kısa zamanda pide evimizde mutfağımızın vazgeçilmezi olacak.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.