DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    60 yeni seri ile Bologna’da Ege Seramik rüzgarı esti

    60 yeni seri ile Bologna’da Ege Seramik rüzgarı esti
    08.10.2019
    A+
    A-

    23 – 27 Eylül tarihlerinde İtalya’nın Bologna şehrinde gerçekleştirilen CERSAIE Fuarı’nda Ege Seramik rüzgarı esti. Seramik, banyo mobilyaları ve vitrifiye üzerine dünyanın en önemli sektör fuarı kabul edilen CERSAIE Fuarı’na 60 yeni seri içeren Autumn 2019 Collection ile katılan Ege Seramik kendi rekorunu da böylece kırmış oldu. Firma, önceki yıllarda olduğu gibi 16. Salon A56-B51 numaralı standında ziyaretçilerle buluştu.

    Yoğun ilgi ile tamamlanan organizasyon, tüm dünyadan birçok tasarımcı, sektör temsilcisi ve profesyonelin katılım sağlamasının yanı sıra, ihracatın yükselen grafiği sebebiyle de artan bir öneme sahip. Dünya seramik ve vitrifiye trendlerinin belirlenmesinde büyük paya sahip olan Cersaie Fuarı için Ege Seramik her yıl olduğu gibi bu yıl da hazırlıklarını özel olarak yürüttü. Yükselen global küçük ebat ve özel yüzey malzemesi trendlerini yeni koleksiyonu ve portföyü ile ne kadar yakından takip ettiğini bir kere daha ispatlayan firma, Türk seramiklerini fuarda gururla temsil etti.

    Yeni Autumn 2019 Collection serileri ile iddialı bir katılım sağlayan Ege Seramik, Cersaie Fuarı’ndan müşteri ve sektör profesyonellerinin beğenisi ve yeni iş birlikleri kurmanın gururu ile yurda döndü.

    Wood Bridge: Ahşap görünümde şıklığın yanı sıra farklılık arıyorsanız Wood Bridge tam size göre. 80×80 cm büyük ölçüsü ile bütünsel bir görünüm yakalamanızı kolaylaştıran seri, kafesli tasarımı ve antrasit köşeleri ile mekanlarınıza özgün bir görünüm kazandırıyor.

    Moreno: Tuğla görünüm şıklığına geçme kalıp ayrıcalığı ile sahip olmak isteyenlerin dikkatine; Moreno serisi karşınızda!  4 renk seçeneği ile sahip olabileceğiniz bu şık seri geçme kalıbın yanı sıea ayrıca 30×60 cm ve 60×60 cm tasarımlı ürün seçeneklerine de sahip.

    Montreal: Geniş renk ve ebat seçeneğinin beton konseptli tanımı Montreal serisi huzurlarınızda. 5 renk alternatifi, 33x99cm, 60x60cm ve 60x120cm ebat seçenekleri, rölyefli dekorları ve serinin 60x120cm ölçülü seramiklerine uygulanabilir özel doku seçeneği ile Montreal size neredeyse sınırsız seçenek sunuyor.

    Force: Ebat ve renk çeşitliliği bu kadar zengin Ege Seramik portföyünde neden şekil çeşitliliği de olmasın. Böylece altıgen kalıbı ile Force serisi alışılmış seramik algısını yıkmak için tasarlandı. Sırlı granit yapısı ile yerden duvara tüm mekanlarınıza uygun Force, 5 renk seçeneği ve mix desenli dekorları ile şıklığın yeni şekli.

    Mirandela: Pastel renkleri ve rölyefli tasarımı ile Mirandela bu sonbaharın en romantik serisi. 10×30 cm küçük ebatlı ve 11 renk seçenekli seri, duvarlarınızı değiştirmeye geliyor. Mirandela ile bu sonbahar hüzün yok, renk çok.

    Singapore: Gri ve siyah renklerin seramikle gizemli buluşması Singapore Serisi. Mix stone tasarımlı deseni ve rölyefli dekorları ile Singapore sezonun benzersiz serilerinden biri. Singapore 30×60 cm, 60xx60 cm ve 80×80 cm ebat seçenekleri ile üretildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.