DOLAR 32,5716
EURO 35,0228
ALTIN 2427,65
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    700 bin elektrik abonesinin yatırdığı para yanabilir

    700 bin elektrik abonesinin yatırdığı para yanabilir

    CK Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, abonelerinin müşteri işlem merkezleri dışındaki yerlere fatura ödememesi gerektiğini belirterek, ‘İstanbul’da halen 700 binin üzerinde müşteri faturasını korsan olarak ifade edilebilecek ödeme noktalarına yapıyor’ ifadesini kullandı.

     

     

    Bakal, yazılı açıklamasında, abonelere en hızlı ve kaliteli hizmet verilmesinin amaçlandığını bu kapsamda müşteri merkezlerinde özellikle yaşlı, hamile ve engellilerin durumlarının dikkate alınarak işlem yapıldığını bildirdi.

    Müşteri işlem merkezlerinde gün geçtikçe işlem sürelerinin kısaldığını vurgulayan Bakal, geçmişte 15-20 dakika süren işlerin artık saniyeler içinde tamamlandığını belirtti.

    Vatandaşların müşteri işlem merkezleri dışındaki yerlere fatura ödememesi gerektiğini vurgulayan Bakal, şunları kaydetti: “İstanbul’da halen 700 binin üzerinde müşteri, faturasını korsan olarak ifade edilebilecek ödeme noktalarına yapıyor. Bizim işlem merkezlerimizde elektrik faturası ödemesi sırasında tüketiciden herhangi bir bedel alınması söz konusu değil. Müşteri geliyor, gönül rahatlığı ile faturasını ödüyor. Oysa korsan noktalarda elektrik tüketicilerinden haksız yere fatura başına 1,5-2 lira gibi bir bedel alınıyor. Ayrıca bu noktalardan yapılan ödemelerde gecikme ya da faturanın yatırılamaması gibi problemler ortaya çıkabiliyor. Bu nedenlerle müşterilerimize çok daha dikkatli olmaları konusunda bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.