DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    7/24 kesintisiz enerji için bakım şart

    7/24 kesintisiz enerji için bakım şart

    Kış yaklaşırken zorlu hava koşullarından kaynaklanan elektrik kesintileri jeneratörün önemini bir kez daha gözler önüne seriyor. Satın alındıktan sonra bir köşeye konulup unutulan ve düzenli bakım yaptırılmayan jeneratörler elektrik kesildiğinde çalışmayarak sizi yarı yolda bırakabilir. Böyle bir durumla karşılaşmamak için hazır önümüz de kışken jeneratörünüzün bakımını ihmal etmeyin. Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, “Jeneratörlerden istenen verimin alınması için bakımlarının düzenli olarak yapılması şart” diyor.

    Teksan, genellikle alınıp bir kenarda unutulan ve elektrik kesintilerinde varlığı hatırlanan bir ürün olarak görülse de jeneratörün ihtiyacınız olduğunda sorunsuz çalışması için bakım ve kontrollerinin düzenli olarak yapılması gerektiği konusunda uyarıyor. Elektrik kesilmesini beklemeden belli aralıklarla jeneratörü çalıştırmak ve yakıt kontrollerini yapmak büyük önem taşıyor.

    Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, “Jeneratörler güvenli ve kesintisiz enerji için vazgeçilmez. Herhangi bir kesinti durumunda jeneratör devreye girmiyorsa bu yaptığınız onca yatırımın boşa gitmesi demektir. Hele de kritik sektörlerde maalesef telafisi olmayan kayıplar yaşanabilir. Bu nedenle jeneratörün bakımı ihmal edilmemelidir. Satış sonrası hizmetlerde de güçlü ve güvenilir bir marka tercihi jeneratörün sorunsuz çalışmasını garantiye alır. İhtiyacınız olduğunda jeneratörün sorunsuz şekilde devreye girmesi için düzenli bakım yaptırmaya çağırıyoruz” dedi.

    Jeneratör satın alınırken periyodik bakım anlaşması yaptırmanın da gerekli olduğunu belirten Teksan Jeneratör Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler şunları söyledi: “Türkiye’nin yanı sıra ürünlerimizi 120’den fazla ülkeye ihraç ediyor; sağlık, finans, enerji, savunma, inşaat, telekomünikasyon, perakende, turizm gibi farklı sektörlere hizmet veriyoruz. Ürünlerimizin bakım ve kontrollerini gerçekleştirmek üzere alanında uzman güçlü bir teknik ekibe sahibiz. 7/24 çağrı merkezimizle de her zaman müşterilerimizin yanındayız.”

    Sorunsuz çalışan bir jeneratör için…

    • Jeneratörünüzün bakımını düzenli olarak yaptırmayı ihmal etmeyin.
    • Elektrik kesintisinin uzun sürmesi ihtimaline karşı yeterli yakıtınız var mı kontrol edin.
    • Temiz yakıt kullandığınızdan emin olun. Yakıt içinde kesinlikle su, tortu, pas, herhangi bir yabancı madde vb. bulunmaması gerekir. Unutmayın temiz yakıt kullanımı motorun da ömrünüz uzatır.
    • Doğru yakıt filtresi kullanılması önemlidir. Gerekli durumlarda yakıt ön filtresi kullanmanız da önerilir.
    • Yılda bir kez yakıt boşaltma tapasının bir miktar açılarak varsa tanktaki su vb. tahliye edilmelidir.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.