DOLAR 32,4825
EURO 34,8685
ALTIN 2421,793
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel indirim
    06.03.2020
    A+
    A-

    İstanbul’un en keyifli üç eğlence merkezi Madame Tussauds; LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE İstanbul 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel bir kampanya ile tüm kadınları eğlenceye davet ediyor. Kampanya kapsamında 6,7,8 Mart tarihlerinde tüm kadınlara biletix.com üzerinden ya da gişede yüzde 50 indirim avantajı sunuluyor.

    Madame Tussauds,LEGOLAND® Discovery Centre ve SEA LIFE İstanbul; 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara verilebilecek en güzel hediyenin onlara eğlence dolu bir gün yaşatmak olduğu fikrinden yola çıkarak 6,7,8 Mart tarihlerinde geçerli olacak bir avantaj sunuyor. 3 gün boyunca geçerli olacak Kadınlar Günü kampanyasıyla tüm kadın misafirler 3 merkezi de yüzde 50 indirim avantajıyla ziyaret edebilecek.

    Su altının gizemli dünyası SEA LIFE İstanbul’da…

    Avrupa’nın en uzun okyanus tüneli içerisinde Türkiye’nin en kalabalık köpek balığı ailesi, en büyük 2 köpek balığı, Avrupa’nın en büyük deniz kaplumbağası Iggy ve yüzlerce farklı türde su altı canlısıyla ziyaretçilerine adeta bir okyanus içinde hissettiren SEA LIFE İstanbul ziyaretçilerini büyüleyici bir eğlenceye davet ediyor. SEA LIFE İstanbul’da 500’ün üzerinde farklı türde 15 bin deniz canlısını yakından görmek ve onların yaşantısına tanık olmak mümkün.

    Eğlence ve aksiyon dolu bir deneyim…

    LEGOLAND® Discovery Centre İstanbul, çocuklarıyla birlikte eğlenceli bir gün geçirmek isteyen ailelerin gözde mekanları arasında yer alıyor. Temalı etkinlik alanlarında kendi modellerini tasarlayıp slow-motion videolar çeken çocuklar, MINILAND’de dünyanın en önemli yapılarının LEGO® parçalarından oluşturulan modellerini görüp, 4D sinemada sadece LEGOLAND® Discovery Centre’da gösterilen filmleri izleyebiliyor. LEGOLAND® Discovery Centre tüm çocuklar ve ailelerine; eğlence dolu yarış ve oyun alanları, atölyeleri ve farklı etkinlik temalarıyla saat kısıtlaması olmaksızın 13 farklı alanda yaratıcılık, renk ve aksiyon dolu bir deneyim yaşatıyor.

    Onlarca yıldız Madame Tussauds İstanbul’da!

    Onlarca yıldızın kariyerine ve karakterine uygun farklı konseptler içerisinde interaktif bir eğlence ortamında sergilendiği Madame Tussauds İstanbul’da; Tom Cruise’un motorsikletine binip Kim Kardashian ve Kanye West ile selfie çekmek, MFÖ’nün sahnesinde şarkı söyleyip Brad Pitt ya da Leonardo Di Caprio ile yan yana gelmek mümkün. Tarihi liderlerden en beğenilen sporcu ya da sanatçılara dünyanın en ünlü isimlerinin balmumu figürlerini ağırlayan Madame Tussauds İstanbul yıldızlarla yıldız olunacak bir deneyim fırsatı sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.