DOLAR 32,5645
EURO 34,9914
ALTIN 2422,908
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    9. Kırtasiye Kurultayı için geri sayım başladı

    9. Kırtasiye Kurultayı için geri sayım başladı
    13.11.2017
    A+
    A-

    Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) tarafından düzenlenen Kırtasiye Kurultayı’nın 9’uncusu için geri sayım başladı. Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ın konuşmacı olarak katılacağı kurultay, 16-19 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Ana başlığı ‘İletişim’ olarak belirlenen kurultayda, son yıllarda en çok ihtiyaç duyulan sağlıklı ve sürdürülebilir iletişimin önemi vurgulanarak, kuvvetli bağlara sahip bir kırtasiye sektörünün, Türkiye ekonomisine sağlayacağı katkılar değerlendirilecek

    Tüm Kırtasiyeciler Derneği (TÜKİD) tarafından düzenlenen 9. Kırtasiye Kurultayı için geri sayım başladı. 16-19 Kasım tarihleri arasında Antalya Titanic Lara Hotel’de gerçekleştirilecek olan kurultay, kırtasiye sektörünün gelişimi, büyümesi ve mevcut durumunun değerlendirilmesi adına, sektörünün en önemli organizasyonu olarak dikkat çekiyor.

    Bu yıl Adel Kalemcilik’in altın sponsor, BİC, MAS ve Timon Mega firmalarının gümüş sponsor, 30 firmanın da platin sponsor olarak yer aldığı kurultay iki yılda bir düzenleniyor. Kurultayda, bu yıl iletişimin önemi vurgulanırken, kuvvetli bağlara sahip bir kırtasiye sektörünün Türkiye ekonomisine sağlayacağı katkılar değerlendirilecek.

    ‘Güçlü İletişim, Güçlü Sektör’

    Dernek yönetimi ve 400’e yakın dernek üyesi kırtasiyecinin katılımıyla gerçekleşecek olan kurultay bu yıl, ‘Güçlü İletişim, Güçlü Sektör’ sloganı ile hayata geçecek. TÜKİD Yönetim Kurulu Başkanı Vecdet F. Şendil, “Sektör temsilcilerini tek çatı altında buluşturduğumuz kurultayımızda sürdürülebilir iletişimin önemini vurgulayarak, kuvvetli bağlara sahip bir kırtasiye sektörü yaratmak istiyoruz. Bu sene de kurultayımızdan verimli sonuçlar alacağımıza inanıyoruz. Kurultayda ortak akıl oluşturma gücünü katılımcılarla birlikte yaşayacağız” dedi.

    ‘Bu yılki onur konuğu Prof. Dr. Özgür Demirtaş’

    Alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı kurultayın, bu yılki onur konuğu ise finans dünyasının duayen isimlerinden Prof. Dr. Özgür Demirtaş olacak. Hem bilgi birikimi hem de isabetli öngörüleri ile adını Türkiye sınırlarının ötesine taşımayı başarmış bir bilim insanı olan Prof. Dr. Demirtaş, 17 Kasım’da kurultayda bir konuşma gerçekleştirecek.

    Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü başkanlığını yürüten Prof. Dr. Demirtaş, ‘İletişim’ başlığı altında kırtasiye sektörünü ele alacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.