DOLAR 32,3159
EURO 35,0981
ALTIN 2298,455
BIST 9045,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ACE of M.I.C.E. ödül töreni için geri sayım başladı

    ACE of M.I.C.E. ödül töreni için geri sayım başladı
    28.03.2017
    A+
    A-

    03 Nisan 2017 tarihinde Zorlu PSM’de 2200 kişinin katılımıyla beşincisi gerçekleşecek ve kongre, toplantı, etkinlik sektörünün buluşmasına ev sahipliği yapacak olan ‘ACE of M.I.C.E. Awards’, her sene olduğu gibi bu sene de sektörün en iyilerini ödüllendirecek.

    MICE sektörünün tek ödül töreni organizasyonu olan ‘ACE of M.I.C.E. Awards’ 2017’ye sahip olacak adaylar, 85 ayrı firma ve derneğin üst düzey yöneticisi ile akademisyenlerden oluşan dev jüri heyeti tarafından değerlendirildi. Etkinlikler, Etkinlik Yönetimi Firmaları, Toplantı Destek Firmaları ve Proje Uygulamaları, Toplantı Otelleri ve Etkinlik Mekanları olmak üzere 4 başlıkta 30 ayrı dalda belirlenecek kazananlar, görkemli törende açıklanıyor olacak.
    55 sektörle etkileşim halinde olan, ülke tanıtımındaki rolü ve 6 milyar dolarlık ticari hacmi ile ülke ekonomisinde önemli bir konumda bulunan MICE sektörü açısından ‘ACE of M.I.C.E. Awards’ büyük önem arz etmekte.

    Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün kalite çıtasının yükselmesine en önemli katkıyı sağlayan; MICE sektörünün aslarının kazandığı ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri gecesinde iş ve sanat dünyasından Ajda Pekkan, Gökhan İnler, Ayşegül Aldinç, Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Ece Seçkin, Kubilay Aka ve Sanem Çelik gibi birçok ünlü isim ağırlanacak.

    İlki 10 Şubat 2012 tarihinde Haliç Kongre Merkezi’nde 28 ayrı kategoride 230 proje başvurusu, 160 sponsor firma ve sektörden 1.600 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen ‘ACE of M.I.C.E. Awards’, Türkiye’de her geçen gün büyüyen ve yenilikçi bir M.I.C.E. sektörünün olduğunu gösterdi.
    MICE endüstrisine büyük farkındalık kazandıran ‘ACE of M.I.C.E. Awards’ bir kez daha sektörün nabzını tutacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.