DOLAR 32,3279
EURO 35,0538
ALTIN 2296,723
BIST 9049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Acer, iddialı kurumsal ve eğitimsel kullanımlar için yeni lazer projektörlerini duyurdu

    Acer, iddialı kurumsal ve eğitimsel kullanımlar için yeni lazer projektörlerini duyurdu
    31.08.2018
    A+
    A-

    Acer Berlin’de gerçekleşen IFA’da, PL ve SL serilerine yeni eklenen, lazer ışık kaynaklı Acer PL6610 (WUXGA), PL6510 (1080p), SL6610 (WUXGA) ve SL6510 (1080p) projektörleri duyurdu. SL serisi, sınıflar gibi dar alanlarda kısa mesafeli projeksiyon imkanı sunarken, PL serisi ise alan sıkıntısı yaşamayan müşterilere hitap ediyor. Az bakım gerektiren güvenilir bir projektör çözümü arayan müşterilere yönelik modeller büyük mekanlar ve zorlu kurumsal ve eğitimsel uygulamalar için optimize edildi.

    Lazer Işık Kaynağı

    Acer PL ve SL serisi projektörler sahip oldukları lazer diyot sayesinde etkileyici görüntü kalitesi, gerçekçi renkler ve inanılmaz verimlilik sunuyor. Görüntü kalitesinin ötesinde, PL ve SL projektörlerin lazer diyotları 30.000 saate ulaşan bir kullanım ömrü sunarak geleneksel projektör lambalarından çok daha uzun süre dayanabiliyor. Tükenecek lamba olmaması sayesinde lamba değiştirme maliyeti ve zahmeti de büyük oranda azalıyor. Daha dayanıklı olmalarının yanı sıra bu lazer diyotlar neredeyse anında açılıp kapanarak müşterilerin zamandan kazanmasını sağlıyor. Cıva kullanmayan lazer ışık motoru, cıvalı lambaların atılmasıyla ortaya çıkan potansiyel kirliliği ortadan kaldırıyor ve doğayla daha dost bir tercih sunuyor.

    Yoğun Parlaklık ve Kalıcı Renkler

    Acer PL ve SL serisi projektörler, 5000 lümen parlaklıkla görüntülerin gün ışığında, uzak mesafeden veya büyük bir mekanda kullanırken keskin ve net kalmasını sağlıyor. Bu kadar keskin ve parlak projeksiyon sayesinde seyirciler en ince detayları bile görebiliyor. %75 NTSC geniş renk gamıyla canlı görüntüler ve tutarlı renk doygunluğu sunan lazer ışık kaynağı, kullanıcıların olağanüstü renk performansı elde etmesini sağlıyor.

    Yakından ve Kişisel

    Acer PL ve SL serisi projektörler farklı atım mesafesi seçenekleri için 1,6 kat yakınlaştırma imkanı sunuyor. Normal lens (PL serisi) ve kısa mesafeli lens (SL serisi) seçenekleri, kurulum esnekliğini artırıyor ve farklı yerleştirme olanakları sunuyor. Eşyaların yerini değiştirmeye gerek duymadan veya duvara montaj ve diğer kurulum prosedürleriyle altyapıya zarar vermeden, kullanıcılar istedikleri her yeri bir sinema salonuna ya da sunum ortamına dönüştürebiliyorlar. Güçlü ses veren iki adet dahili 10W hoparlör de harici hoparlör ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

    HDBaseT ile Tek Kablolu Kurulum ve LAN Üzerinden Kontrol

    PL6610, HDBaseT giriş ile uyumlu. Bu standart ses ve görüntü, Ethernet, kontroller ve güç alıp göndermek için tek bir kablo kullanarak karmaşayı önlüyor, kurulumu basitleştiriyor ve altyapı maliyetlerini azaltıyor. Sinyal tek bir LAN kablosu üzerinden 100 metre/328 ft mesafeye kadar aktarılabiliyor. PL ve SL serisi projektörler Crestron® Ağ Sistemi ile de uyumlu. Kullanıcılar bu sayede tek bir bilgisayardan birden fazla projektörü kontrol edebiliyor. Bu sistem, farklı sınıflardaki projektörleri aynı anda kapatmak gibi durumlar için kullanışlı.

    Fiyat ve Bulunabilirlik

    Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Belirli pazarlardaki bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için www.acer.com adresi üzerinden en yakın Acer ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.

    Yeni PL ve SL serisi projektörler, Acer’ın Berlin IFA’da düzenlediği ve oyuncular, içerik oluşturucular, aileler, öğrenciler ve profesyoneller için yeni cihaz ve çözümlerini duyurduğu next@acer basın etkinliğinde duyuruldu. Daha fazla bilgi için www.acer.com/nextatacer adresini ziyaret edebilirsiniz.

    Acer Hakkında

    1976’da kurulan Acer, günümüzde 160’tan fazla ülkede faaliyet gösteren dünyanın en büyük ICT şirketlerinden biridir. Yüzünü geleceğe dönen Acer; donanım, yazılım ve hizmetlerin bir araya gelerek tüketicilere ve işletmelere yeni fırsatlar sunduğu bir dünya oluşturmaya odaklanmıştır. Hizmet tabanlı teknolojilerden Nesnelerin İnterneti, oyunlar ve sanal gerçekliğe kadar birçok alanda Acer; 7000’den fazla çalışanıyla, insanlarla teknoloji arasındaki sınırları kaldıran ürün ve çözümler araştırmaya, tasarlamaya, pazarlamaya, satmaya ve desteklemeye kararlıdır. Daha fazla bilgi için www.acer.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

    © 2018 Acer Inc. Tüm hakları saklıdır. Acer logosu, Acer Inc’in tescilli ticari markasıdır. Belirtilen veya başka türlü kullanılan diğer ticari markalar, tescilli ticari markalar ve/veya hizmet markaları ilgili sahiplere aittir. Tüm teklifler önceden belirtilmeksizin değiştirilebilir ve tüm satış kanallarında geçerli olmayabilir. Belirtilen fiyatlar üreticinin tavsiye ettiği perakende satış fiyatlarıdır ve bölgeye göre değişebilir. Satış vergileri eklenebilir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.