DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Acer Spin 3 dönüştürülebilir şık dizüstü bilgisayar serisini yeniledi

    Acer Spin 3 dönüştürülebilir şık dizüstü bilgisayar serisini yeniledi
    16.04.2019
    A+
    A-
    Yeni Acer Spin 3 genç profesyoneller için şık ve güvenilir bir yol arkadaşı olacak. 8. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci, NVIDIA® GeForce® MX230 GPU ve 256 GB PCIe SSD ile donatıldı.
    9,6 mm (0,38 inç) inceliğindeki çerçevesi ve 14” FHD IPS dokunmatik ekranıyla göz alıcı bir görünüm sunan Acer Spin 3, 360 derece dönebilen dayanıklı menteşeler sayesinde dönüştürülebilir esnek bir tasarıma sahip. Acer Spin 3 hafif olmasının yanı sıra 1 TB HDD depolama, şarj edilebilir Acer Active Pen ve Gigabit çift bant Wi-Fi 5 gibi güç, depolama ve kullanım özellikleriyle geliyor.
    Tek şarjda 12 saate kadar pil ömrü sunan cihaz, seyahat halindeki profesyonellerin ihtiyacı olan her şeyi sağlıyor. Acer, popüler Spin dönüştürülebilir dizüstü bilgisayar serisinin en yeni üyesi Spin 3’ü duyurdu. Acer Spin 3; sahip olduğu güç, değer, uzun pil ömrü ve geniş ekran boyutuyla fark yaratıyor. Windows 10 işletim sistemi, 8. Nesil Intel® Core™ i7 işlemci ve tercihe bağlı NVIDIA® GeForce® MX230 GPU ile donatılan üründe 512 GB PCIe SSD ve 1 TB’a kadar HDD depolama, şarj edilebilir ve saklanabilir kalem ve gelişmiş Wi-Fi 5 performansı bulunuyor.
    1,7 kg (3,74 lbs) ağırlığındaki yeni Spin 3 çantada rahatça taşınabiliyor. 9,6 mm (0,38 inç) inceliğindeki çerçeve ve yüzde 79 ekran gövde oranıyla daha geniş alan sunan ekran, 360 derece dönebilmesi sayesinde cihazın dizüstü bilgisayar veya tablet olarak kullanılmasını sağlıyor. 360 derece dönebilen dayanıklı menteşe çalışmak, yazı yazmak, sunum paylaşmak ve oyunlar için ideal. Spin 3’te yer alan 14 inç Full HD IPS[1] dokunmatik ekranı kalem ve parmakla aynı anda kullanmak mümkün. Birçok temas noktasına sahip Acer Active Pen ile ekrana hassas çizimler yapabilir, karmaşık projeleriniz üzerinde daha verimli bir şekilde çalışabilirsiniz.
    Uzun Pil Ömrü ve Hızlı Şar Edilebilen Dahili Kalem
    Sık seyahat eden profesyoneller Acer Spin 3 ile pili şarj etmeden 12 saate[2] kadar çalışabiliyor. Kaybolmaması için özel yuvasında saklanan Acer Active Pen ise kullanıcıların hızlıca not alabilmesini sağlıyor.
    Ön tarafa dönük hoparlörler tüm kullanım modlarında net ve güçlü ses veriyorlar. Windows 10 hareketlerine destek veren Precision TouchPad sayesinde kullanıcılar hassas parmak ve hareket takibiyle daha hızlı ve akıcı bir şekilde çalışabiliyorlar. MU-MIMO teknolojisine sahip Gigabit Çift Bant Wi-Fi 5 teknolojisi ise kullanıcıların meslektaşlarına, müşterilerine ve arkadaşlarına bağlanmasını sağlıyor.
    Fiyat ve Bulunabilirlik
    Acer Spin 3, Mayıs ayında Kuzey Amerika’da 499,99 $’dan ve Haziran ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 699,99 €’dan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak
    Teknik özellikler, fiyatlar ve bulunabilirlik bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Bulunabilirlik, ürün özellikleri ve fiyatlar hakkında daha fazla bilgi için lütfen Acer Türkiye ofisiyle iletişime geçebilirsiniz.
    Yeni Acer Spin 3 dizüstü bilgisayar, Acer’ın New York’ta düzenlediği, oyuncular, içerik oluşturucular, aileler, öğrenciler ve profesyoneller için yeni cihaz ve çözümlerini duyurduğu next@acer basın etkinliğinde duyuruldu. Daha fazla bilgi için www. acer. com /nextatacer adresini ziyaret edebilirsiniz.
    [1] Burada bahsedilen tüm markalar ve ürün adları ilgili şirketlerin ticari markalarıdır ve yalnızca ürünleri anlatmak veya tanımlamak için kullanılmaktadır
    [2] Belirtilen pil ömrü, kablosuz açıkken yapılan MobileMark 2014® üretkenlik modu testine göredir. MobileMark 2014 testinin detayları www. bapco. com adresinde bulunabilir. Pil ömrü değeri yalnızca karşılaştırma amaçlıdır. Gerçek pil ömrü modele, yapılandırmaya, uygulamaya, güç yönetimi ayarlarına, çalışma koşullarına ve kullanılan özelliklere göre değişiklik gösterir. Pillerin maksimum kapasitesi zamanla ve kullanıldıkça azalır.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.