DOLAR 32,5579
EURO 34,8237
ALTIN 2432,396
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Acer tamamen içerik üreticiler için tasarlanan ConceptD Ürün Portföyünü duyurdu

    Acer tamamen içerik üreticiler için tasarlanan ConceptD Ürün Portföyünü duyurdu
    16.04.2019
    A+
    A-

    Acer’ın yeni monitör, Windows Karma Gerçeklik başlığı, masaüstü ve dizüstü bilgisayar markası ConceptD yaratıcılıkta yeni bir dönemi başlatıyor

    • ConceptD profesyonel ve amatör içerik üreticiler için tasarlanan üst düzey masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar ve monitörlerden meydana gelen yeni bir marka.
    • Zamanın ötesinde bir tasarım çizgisine sahip bu bilgisayarlar ve monitörler sessiz çalışmaları ve inanılmaz gerçekçi renkler veren ekranlarıyla fark yaratıyor.
    • Yüksek performanslı ConceptD 900 masaüstü bilgisayar; 40 çekirdek ve 80 iş parçacıklı iki adet Intel® Xeon® Gold 6148 işlemciye ve NVIDIA® Quadro RTX6000[1] ekran kartına sahip.
    • Üst seviye ConceptD 500 üst seviye masaüstü bilgisayarda ise 5,0 GHz’e çıkan 8 çekirdek ve 16 iş parçacıklı 9. Nesil Intel® Core™ i9-9900K işlemci ve NVIDIA Qudaro® RTX 4000 modeline kadar GPU seçenekleri bulunuyor.
    • Üç farklı boyutta gelen ConceptD dizüstü bilgisayarlar üstün renk doğruluğu ve sessiz çalışma gibi özelliklere sahip.
    • ConceptD monitörler ise tüm ürün portföyünü tamamlıyor.

    Acer grafik tasarımcılar, film yapımcıları, mühendisler, mimarlar, geliştiriciler ve içerik üreticiler için optimize edilen üst düzey monitörler ve Windows 10 işletim sistemli masaüstü ve dizüstü bilgisayarlardan meydana gelen ConceptD ailesini duyurdu. ConceptD serisi sayesinde tasarımcılar yaratıcılık sürecine odaklanıp ortaya muhteşem eserler çıkarabilecek.

    “ConceptD ürün portföyü, içerik üreticilerin yaratıcılık sürecine odaklanıp harika sonuçlar elde etmelerini sağlayacak araçlar sunuyor.” diyen Acer Inc. Co-COO’su Jerry Kao, sözlerine şöyle devam etti: “Tamamen içerik üreticilere yönelik bir ürün serisinin temelini oluşturmak amacıyla, en zorlu iş yüklerinin altından kalkabilecek yüksek performanslı işlemcilere ve ekran kartlarına sahip bilgisayarlar geliştirdik. Tüm bunları sessiz ve minimalist bir tasarımla birleştirerek içerik üreticilerinin yaratıcılıklarını ortaya çıkarmasına ilham veriyoruz.”

    “Intel içerik üreticilerin PC ihtiyaçlarını, iş akışlarını hızlandıran ve en iyi sonuçların alınmasını sağlayan platform teknolojileri ve üst düzey performansla karşılamayı sürdürüyor.” diyen Intel Başkan Yardımcısı veMüşteri Bilgi İşlem Grubu Genel Müdürü Chris Walker, ardından şunları söyledi:“Dizüstü ve masaüstü bilgisayar modellerine yayılan ve 9. Nesil Intel Core i7 ve i9’dan Intel Xeon modellerine kadar uzanan işlemci seçeneklerine sahip Acer ConceptD serisi; tasarım, özellikler ve çevre birimlerini bir araya getirerek içerik üreticilerin tüm ihtiyaçlarının nasıl karşılanabileceğine dair çok iyi bir örnek teşkil ediyor.”

    Zamanın Ötesinde ConceptD Tasarımı

    Üst düzey ConceptD masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar zamanın ötesinde şık bir tasarımla geliyor. Saf beyaz veya mat siyah renklere sahip olan ürünlerde bal rengi arka aydınlatmaya sahip klavye bulunuyor. Sade ve özenli estetik tasarım, profesyonellerin kendi tasarım süreçlerine odaklanabilmesini sağlıyor.

    Kurumsal Stüdyolar için NVIDIA Ekran Kartlarıyla Donatıldılar

    Üst düzey ConceptD 900 ve 500 masaüstü bilgisayarlar Quadro RTX™ 6000 modeline kadar NVIDIA GPU seçenekleri sunuyor. Bu sayede bu bilgisayarlarla üst seviye görsel efekt işleme, karmaşık 3D modelleme, simülasyon, yapay zeka ve derin öğrenme çalışmaları yapılabiliyor. Çok sayıda çekirdeğe sahip işlemciler yükleme sürelerini azaltıyor ve aynı anda birden fazla işle uğraşabilme kapasitesini en üst seviyeye taşıyor, kurumsal düzeyde güvenilirlik, kararlılık ve güvenlik sunuyor. NVIDIA’nın en yeni Creator Ready sürücüleri; Autodesk® Arnold, Unreal Engine ve REDCINE-X PRO® gibi stüdyo uygulamalarına gelişmiş destek sağlıyor. Video editörleri, grafik tasarımcılar, animasyon ve 3D sanatçıları, fotoğrafçılar ve yayıncıların iş akışları hızlanıyor.

    “Yeni Creator Ready sürücülerini kullanan NVIDIA Quadro RTX serisi grafik işlemciler sayesinde, Acer ConceptD bilgisayarlar içerik üreticilerin iş akışlarını daha da hızlandırıyor.” diyen NVIDIA Corp. Profesyonel Görselleştirme Pazarlama Direktörü Sandeep Gupte, sözlerini şöyle tamamladı: “Güvenilir Qudaro platformu ile birlikte Acer’ın tasarım işleri için optimize ettiği bu bilgisayarlar sayesinde içerik üreticiler yaratıcılıklarını ortaya çıkarabilecek.”

    ConceptD 900 – İçerik Üreticilerin Hayalindeki Bilgisayar

    Yüksek performanslı ConceptD 900 masaüstü bilgisayar aynı anda birden fazla karmaşık ve talepkar uygulamayla çalışan profesyoneller için geliştirildi. 40 çekirdek ve 80 iş parçacıklı olabilen iki adet Intel® Xeon® Gold 6148 işlemci, NVIDIA Quadro RTX 6000 GPU ve toplamda 192 GB1 ECC belleğe destek veren 12 bellek yuvasıyla bu bilgisayar; film yapımcıları, animasyon sanatçıları, ürün tasarımcıları ve mimarların uzun işlem süreleriyle uğraşmadan kendi yaratıcı süreçlerine odaklanması için mükemmel bir çözüm sunuyor. ConceptD 900 ayrıca yapay zeka ve derin öğrenme çalışmaları yürütenlere de olağanüstü işlem ve grafik performansı sağlıyor. Yaratıcı profesyoneller iki adet M.2 PCIe yuvasına ek olarak RAID 0/1 destekli sürücülere uygun beş depolama yuvasına sahip verimli kasa ile daha esnek çalışabiliyor. Kullanıcılar üç adet PCIe x8 ve dört adet PCIe x16 yuvasıyla da sistemlerini istedikleri gibi genişletebiliyorlar.

    ConceptD 900 termal tasarımı sayesinde, video prodüksiyonu ve işleme gibi yoğun işlem gücü gerektiren uygulamaları çalıştırırken bile serin kalıyor. Altı adet fan bulunan soğutma tasarımında üçgen desenli ön panelden alınan havanın kasa içinde dolaşması sağlanıyor. ConceptD 900 fırçalanmış mat siyah metal kasası ve bal rengi LED’lere sahip güç düğmesiyle minimalistlerin beğenisini kazanacak şık ve profesyonel bir görünüm taşıyor.

    ConceptD 500 – Tasarımcılar için Yüksek Performanslı Masaüstü Bilgisayar

    ConceptD 500 işlerini profesyonel seviyeye çıkarmak isteyen film yapımcıları, animasyon sanatçıları, ürün tasarımcıları ve içerik üreticiler için tasarlanan güçlü bir masaüstü bilgisayar. 9. Nesil Intel® Core™ işlemciler ve NVIDIA Quadro RTX 4000 GPU’lara1 kadar seçenekler sunan model, karmaşık projelerde iş yüklerini ve multimedya içerik üretimini hızlandırarak kullanıcıların yaratıcılığa odaklanmasına olanak tanıyor.

    5 GHz hıza ulaşabilen, 8 çekirdek ve 16 iş parçacıklı en yeni 9. Nesil Intel® Core™ i9-9900K işlemciyle donatılan ConceptD 500, tasarım araçları ve projelerin daha hızlı, daha akıcı ve daha stabil çalışmasını sağlıyor. Her biri tek başına yüksek hızda çalışan çok sayıda işlemci çekirdeği, az ısınması ve düşük güç tüketimiyle sistemin serin kalmasını sağlıyor. HDR renkler sunan dört adet 5K (5120×2880, 60 Hz) ekrana destek verebilen NVIDIA Quadro RTX 4000 GPU1 seçeneği de sunan bilgisayar; görsel efektler, hareketli grafikler ve animasyon işleme süreçlerini hızla hallediyor.

    ConceptD 500 kullanıcıların sürekli değişen iş gereksinimlerini karşılamak için geliştirilebilen bir masaüstü bilgisayar. 64 GB’a kadar 2666 MHz DDR4 belleğe destek veren dört DIMM yuvasıyla, ürün karmaşık tasarım işleri üzerinde çalışırken gereken bant genişliği ve kapasitenin üzerine çıkarak hızlı performans sunuyor. Dahili PCIe M.2 NVMe SSD aynı anda daha geniş modeller ve karmaşık 3D işleme yapılabilmesini sağlıyor.

    Üç soğutma fanıyla kasa içinde optimum termal hava akımı elde ediliyor. Üçgen şekilli ön panelden giren hava ConceptD 500’ün kasasının içinde dolaşıyor. 40 dB’lik gürültü seviyesi ise dikkat dağıtmayacak kadar sessiz.

    ConceptD 500’ün kasası beyaz kaplaması ve yumuşak hatlarıyla minimalist bir tasarıma sahip. Kompakt boyutlara sahip bu kasa hemen her çalışma alanına sığabiliyor. Kasanın üst kısmında ise ahşap görünümlü bir desen yer alıyor. Kullanıcılar Qi uyumlu modern cihazlarını kablosuz olarak hızla şarj edebiliyor. Basınca açılan akıllı kulaklık bölmesi ise kulaklığınızı kullanmadığınız zaman göz önünden kaldırmanıza imkan veriyor.

    Yaratıcılığa İlham Veren ConceptD Serisi Sessiz Dizüstü Bilgisayarlar

    İçerik üreticilere yönelik ConceptD 9, 7 ve 5 dizüstü bilgisayarlar; ConceptD serisinin zamanın ötesinde tasarımına ve PANTONE® Onaylı 4K UHD IPS[2] ekranlara sahip. Adobe® RGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan ekranlar sayesinde içerik üreticiler renklerin doğruluğundan emin olabiliyor. Geniş renk gamına sahip ekranlar Delta E<1 düzeyinde renk doğruluğu sunuyor. İçerik üreticilere yönelik bu dizüstü bilgisayarlar Acer’ın 4. Nesil AeroBlade™ 3D fanları sayesinde sessiz çalışıyor. 40 dB’den daha az ses çıkaran gürültü azaltma mekanizması sayesinde yüksek işlem ve grafik performansına kütüphane sessizliğinde kavuşabilirsiniz.

    ConceptD 9- Üst Düzey 3D Tasarımlar İçin

    ConceptD 9 yepyeni biçimiyle dikkat çeken bir tasarımcı dizüstü bilgisayarı. Acer’ın CNC ile işlenen Ezel Aero Hinge™ menteşelerine sahip olan üründeki 17,3 inç Ultra HD (3840 x 2160) ekranı döndürmek, açmak veya yatırmak mümkün. Böylece birçok farklı kullanım modu elde ediliyor. PANTONE Onaylı ekran Adobe RGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsıyor ve Delta E < 1 düzeyinde benzersiz renk doğruluğu sunuyor. Kullanıcılar; paylaşım, oyun, çalışma ve çizim için ekran, Ezel, dizüstü bilgisayar ve stant modlarından yararlanabiliyor. ConceptD 9’da mıknatısla yapışan Wacom® EMR kalem, gerçekçi yazı yazma ve çizim deneyimi sunuyor. 4096 basınç düzeyiyle benzersiz kullanım, hızlı ve hassas kontrol sunan kalem sayesinde tasarımcılar sıfırdan çizim yapabiliyor, notlar alabiliyor veya konsept toplantılarında önemli alanların altını çizebiliyor.

    En yeni 9. Nesil Intel Core i9 mobil işlemciyle donatılan ConceptD 9 aynı anda birden fazla tasarım aracını akıcı bir şekilde çalıştırmaya yetecek güce ve performansa sahip. NVIDIA GeForce RTX 2080 ekran kartı ile kullanıcılar gerçek zamanlı video düzenleme veya 3D işleme uygulamalarını hızlandırıp yaratıcılığa daha fazla vakit ayırabiliyor. Ray tracing özelliği sayesinde de gerçekçi grafikleri oluşturuldukları anda görmek mümkün oluyor. GeForce RTX GPU zaman alan zorlu işleri halletmek ve kaliteyi artırmak için yapay zeka özelliklerini hızlandırıyor. Böylece kullanıcılar yaratıcılığa odaklanıp zamandan kazanıyor. İçerik üreticiler hiçbir kareyi kaybetmeden, ön bellek kullanmadan veya aracı oluşturmadan video zaman akışı üzerinde 8K RAW dosyalar üzerinde çalışabiliyor. RTX ekran kartları ayrıca geniş 3D modellerle akıcı bir şekilde çalışmayı sağlıyor. Bir önceki nesil GPU’lara göre yüzde 50 daha yüksek tarama performansı elde ediliyor.

    32 GB’a kadar 2666 MHz DDR4 bellek ve RAID 0 şeklinde çalışan iki adet 512 GB M.2 PCIe NVMe SSD ile içerik üreticiler harici sabit disklere ihtiyaç duymadan çok sayıda proje ve video depolayabiliyor, geniş dosyalara erişebiliyor.

    ConceptD 7- Gerçek Zamanlı 6K RED Video Düzenleme ve İşleme Performansı

    Üst düzey dizüstü bilgisayar performansı için 9. Nesil Intel Core i7 modellerine kadar işlemci seçeneklerine ve Max-Q tasarımlı NVIDIA GeForce RTX™ 2080 ekran kartına sahip olan ConceptD 7, içerik oluşturucuların ağır iş yüklerinde gerçek zamanlı 6K RED’e kadar video düzenleme ve işleme performanslarını artırıyor. Yalnızca 17,9 mm (0, 7 inç) inceliğinde ve 2,1 kg (4,63 lbs) ağırlığındaki ürünü taşımak oldukça kolay. PANTONE Onaylı 15,6 inç UHD (3840 x 2160) 4K IPS ekran tamamen içerik üreticiler için geliştirildi. Adobe RGB renk gamının yüzde 100’ünü kapsayan bu ekran, Delta E < 2 seviyesinde olağanüstü renk doğruluğu sunuyor.

    Üründeki bağlantı noktaları arasında üç adet harici ekran bağlama imkanı sunan Thunderbolt™ 3 ve MiniDP çıkışları bulunuyor. Killer DoubleShot™ Pro özelliği ise güçlü ve güvenilir bir WiFi bağlantısı sunuyor.

    ConceptD 5- İçerik Oluşturmak Şimdi Çok Kolay!

    ConceptD 5 dizüstü bilgisayar ile grafik tasarım çok hızlı ve kolay. Kullanıcılar Radeon™ RX Vega M GL grafikli 8. Nesil Intel Core i7 işlemciler sayesinde görüntüler üzerinde profesyonel hassaslıkta düzenleme yapabiliyor ve en zorlu 2D grafik tasarım projelerini kısa sürede halledebiliyor. İnce, hafif ve modern tasarım hem ofiste hem de dışarıda harika görünüyor. Üst düzey metal kasaya sahip olan ürünün üst kısmı ve bilek desteği bölümü magezyum-alüminyum alaşımdan, alt kısım ise magnezyum-lityum alaşımdan üretildi. Yalnızca 1,5 kg (3,30 lbs) ağırlıkta ve 16,9 mm (0,67 inç) incelikte olan ürün, 6,22 mm genişliğindeki ince çerçeveleriyle yüzde 80 ekran gövde oranı sunuyor.

    İçerik üreticilerin tasarımda renk doğruluğuna verdiği önem göz önünde bulundurularak geliştirilen ConceptD 5, PANTONE Onaylı 4K UHD ekranıyla beklentileri karşılıyor. 6,2 mm inceliğindeki çerçeveler daha fazla çalışma alanı sunarken yüzde 100 Adobe RGB renk gamı ve Delta < 2 düzeyinde renk doğruluğu ise gerçekçi renk üretimi sağlıyor. 16 GB’a kadar DDR4 bellek ve RAID 0 şeklinde 1 TB’a kadar hızlı NVMe PCIe SSD depolama sayesinde kullanıcılar daha fazla içerik üretebiliyor. Kullanıcılar bal rengi arka aydınlatmalı klavye sayesinde her ortamda rahatlıkla çalışıyor.

    ConceptD 5; 5 Gbps veri transferine, DisplayPort bağlantısına, cihaz açık ve kapalıylen şarj etmeye destek veren USB Type-C Gen 1 de dahil olmak üzere birçok bağlantı noktasına sahip. Dahili parmak izi okuyucu ise Windows Hello üzerinden ek güvenlik sağlıyor.

    İçerik üreticiler için ConceptD Monitörler

    İçerik üreticiler, standart monitörlerin sunduğu renk doğruluğunun ötesine ihtiyaç duyuyor. Acer bu ihtiyacı karşılamak için ConceptD UHD monitörleri geliştirdi. Delta E < 1 düzeyinde inanılmaz renk doğruluğunun yanı sıra ahşap desenli tabanla birlikte şık siyah kaplamaya sahip olan, PANTONE Onaylı bu yeni monitörler içerik üreticilerin çok daha fazlasını yapabilmesi için tasarlandı.

    ConceptD CM7321K, 2D içerik üretenler için ideal, 32 inç boyutunda bir monitör. VESA DisplayHDR 1000 Sertifikalı 32 inç 4K UHD ekran, Mini LED teknolojisiyle 1152 ışık kısma bölgesi ve DisplayHDR 1000 özelliği sunuyor. Adobe® RGB renk gamının yüzde 99’unu ve Rec.2020 renk gamının yüzde 89,5’ini kapsayan monitör, film yapımcılarının aklındaki gerçeğe dönüştürmesine imkan veriyor.

    PANTONE Onaylı ConceptD CP7271K, 3D içerik üretenler için tasarlanan, 27 inç boyutunda bir monitör. Delta E < 1 düzeyinde etkileyici renk doğruluğu sunan ürün, Adobe RGB renk gamının yüzde 99’unu, DCI-P3’ün ise yüzde 93’ünü kapsıyor. Ayrıca benzersiz renk ve ayrıntılı görüntüler için GSYNC Ultimate ve DisplayHDR 1000 özellikleri bulunuyor.

    İçerik Üreticiler İçin ConceptD OJO Windows Karma Gerçeklik Başlığı

    ConceptD Windows Karma Gerçeklik Başlığı; 4320 x 2160 ekrana, çıkarılıp değiştirilebilen kafa bantlarına, kolay göz bebeği mesafe ayarına ve klasik beyaz renk kaplamaya sahip. Patentli ses borusu ve yazılım destekli göz bebeği mesafe ayarı teknolojilerine yer veren cihaz, kullanıcının göz bebekleri arasındaki boşluğu ve ekranın uzaklığını ayarlamasına imkan vererek daha net görüntülerle eğlenceli bir deneyim yaşatıyor.

    Başlık, eşsiz ayrılabilir tasarımı sayesinde kolayca temizleniyor ve birden fazla kullanıcı (aile ve arkadaşlar veya iş ortamında) arasında rahatça paylaşılabiliyor. Kafa bantları başlığı sağlam ve rahat bir şekilde yerine sabitliyor. ConceptD OJO’nun entegre ses sistemi sesi kulaklara yönlendiriyor ve kulaklık ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Patentli IPD teknolojisi ise ekranın kullanıcının gözlerinden en uygun uzaklıkta olduğundan emin oluyor İçten dışa takip ve 6 derecelik serbest konum takibi ile kolayca kurulabiliyor.

    Fiyat ve Bulunabilirlik

    ConceptD 900, Mayıs ayında Kuzey Amerika’da 19.999 $’dan, Haziran ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 17.999 €’dan, Aralık ayında Çin’de 259.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    ConceptD 500, Haziran ayında Kuzey Amerika’da 1.699 $’dan, Temmuz ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 2.799 €’dan, Temmuz ayında Çin’de 20.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    ConceptD 9, Haziran ayında Kuzey Amerika’da 4.999 $’dan, Ağustos ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 4.999 €’dan başlayan fiyatlarla ve Çin’de de Ağustos ayında 49.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    ConceptD 7, Nisan ayında Kuzey Amerika’da 2.299 $’dan, Temmuz ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 2.299 €’dan, Mayıs ayında Çin’de 19.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    ConceptD 5, Nisan ayında Kuzey Amerika’da 1.699 $’dan, Temmuz ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 1.699 €’dan, Haziran ayında Çin’de 12.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    ConceptD CM7321K 32 inç monitör, Eylül ayında Kuzey Amerika’da 2.999 $’dan, Eylül ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 3.199,00 €’dan, Ağustos ayında Çin’de 29.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    ConceptD CP7271K 27 inç monitör, Temmuz ayında Kuzey Amerika’da 1.999 $’dan, Temmuz ayında EMEA (Avrupa, Orta Doğu ve Afrika) bölgesinde 2.099 €’dan, Haziran ayında Çin’de 9.999 RMB’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

    [1] Teknik özellikler modele veya ülkeye göre değişiklik gösterebilir

    [2] Burada bahsedilen tüm markalar ve ürün adları ilgili şirketlerin ticari markalarıdır ve yalnızca ürünleri anlatmak veya tanımlamak için kullanılmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.