DOLAR 32,3766
EURO 35,0392
ALTIN 2326,239
BIST 9073,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Açık havada retro zamanı

    Açık havada retro zamanı
    23.04.2019
    A+
    A-

    Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunun yeni üyesi Banyan Oturma Grubu ile dış mekanlarda bambaşka bir atmosfer yaratıyor. Retro görünümü, yüksek sırt detayı ve özel örgü desenleri ile modayı yakından takip edenlerin ilgisini çekmeye hazırlanan Banyan Oturma Grubu, açık hava mekanlarına hem sıcak hem de dekoratif bir görünüm kazandırıyor.

    Farklı tasarımları ile açık havanın keyfine keyif katan L’unica, 2019 ilkbahar-yaz koleksiyonunda yer alan yeni Banyan Oturma Grubu ile dış mekanlarda retro rüzgarı estiriyor. Yüksek sırt detayı ile rahatlığın sembolu olmaya aday Banyan Oturma Grubu, özel örgü desenleriyle estetik ve modern bir görünüme sahip. Retro havasıyla modayı yakından takip edenlerin favorisi olmaya aday Banyan Oturma Grubu, ayak ve kol detayları ile dikkat çekiyor. Yüksek kalitesiyle uzun yıllar boyunca açık havada konfor ihtiyacını karşılayacak olan Banyan Oturma Grubu, mekanlara sıcak ve dekoratif bir görünüm kazandırıyor.

    Dış mekanları sıradaşı bir tarzla buluşturacak Banyan Oturma Grubu‘na, L’unica‘nın Türkiye genelinde yer alan 30 farklı bayisinden ve İstanbul Levent’te bulunan showroom‘undan ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.