DOLAR 32,4474
EURO 34,7513
ALTIN 2435,804
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Açık havanın keyfi Kipa’yla güzel

    Açık havanın keyfi Kipa’yla güzel
    16.06.2017
    A+
    A-

    Kaliteli ve ekonomik alışverişin adresi Kipa, uygun fiyatlı bahçe ürünleriyle müşterilerini yazın keyfini çıkarmaya davet ediyor. Piknik setlerinden katlanır masalara, küçük sehpalardan sandalye takımlarına kadar birbirinden şık ve kullanışlı ürünler Kipa hipermarketlerde müşterilerini bekliyor.

    Avantajlı fiyatları ve kaliteli ürünleri müşterileri ile buluşturan Kipa, yaz mevsimini indirimlerle karşılıyor. Güzel havaların ve güneşin keyfini bahçesinde ve balkonunda yaşamak isteyenler Kipa’da aradığını bulacak. Yaklaşan yaz mevsimi öncesinde Kipa’nın bahçe ürünleri ve mobilyaları uygun fiyatlarıyla satış rekorlarına koşuyor.

    Her keseye uygun

    Geniş koleksiyonuyla Kipa müşterileri ile buluşan bahçe mobilya ve ürünleri yoğun ilgi görüyor. Masa ve sandalyelerden oluşan takımlardan piknik setlerine, salıncaktan katlanır masaya pek çok ürün kalitesi ve uygun fiyatıyla müşterilerin ilk tercihi haline geldi.

    16 bin piknik seti piknik severlerle buluştu

    19,9 TL’dan satışa sunulan piknik setleri, yazın keyfini açık havada sürmeyi seven 16 bin piknik sever ile buluştu. Güzel havaların tadını evinde çıkarmak isteyenler ise, katlanır masa ve salıncaklara büyük ilgi gösterdi. 11 bin adet katlanır masa şimdiden balkonlarda ve bahçelerdeki yerini aldı.

    Bodrum, Alaçatı ve Ayvalık keyfi 249,90 TL!

    Geride bıraktığımız yıldan bu yana büyük ilgi gören masa ve sandalye takımları ise 199 TL fiyat etiketiyle 58 bin satış rakamına ulaştı. Adını gözde tatil belgelerinden alan Bodrum, Alaçatı ve Ayvalık bistro setleri 249,90 TL’lik fiyatları ile evlerde Ege rüzgârı estiriyor. Gökkuşağını andıran rengârenk örgü tabureler ise 10 TL’ye evlere yazı getiriyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.