DOLAR 32,3158
EURO 35,1068
ALTIN 2293,533
BIST 9057,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Adamlar, Ege Perla’ya geliyor

    Adamlar, Ege Perla’ya geliyor
    27.04.2019
    A+
    A-

    Gerçekleştirdiği konserler ile pek çok müzikseveri bir araya getiren Ege Perla, 3 Mayıs Cuma günü alternatif müzik dünyasının enerjik gruplarından Adamlar’ı Ege Perla sahnesinde sevenleriyle buluşturuyor.

    Her yaşa ve zevke hitap eden, farklı tarzları ile müzikseverlerin beğenisini toplayan isimleri sahnesinde ağırlayan Ege Perla’nın bu seferki konuğu, alternatif müzik dünyasının enerjik gruplarından “ADAMLAR” oluyor. Dinamik performanslarıyla tanınan Adamlar, kendine özgü tarzlarıyla 3 Mayıs, Cuma günü müzik dolu bir akşam için Ege Perla’ya geliyor.

    2014 yılında yayımladıkları çıkış albümleri “Eski Dostum Tankla Gelmiş” ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Adamlar, farklı müzik tarzlarını Türkçe sözlerle bir araya getiriyor. İkinci albümleri “Rüyalarda Buruşmuşuz”u 2016’da dinleyicileriyle paylaşan beşli, eğlenceli sahne performansları ile hep birlikte şarkı söylemek için tüm müzikseverleri Ege Perla’ya davet ediyor.

    Koca Yaşlı Şişko Dünya, Rüyalarda Buruşmuşuz, Tın Tın, Yanmış gibi pek çok hit şarkısını seslendirecek olan Adamlar’ın eğlenceli sahne performansı ve gerçekleştirecekleri müzik ziyafeti için 3 Mayıs, Cuma akşamı saat 20.00’da gerçekleşecek bu konseri şimdiden ajandanıza not etmeyi unutmayın.

    Konser ücretsizdir.

     

    Tarih: 3 Mayıs, Cuma

    Yer:Ege Perla

    Saat: 20.00

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.