DOLAR 32,5998
EURO 34,7998
ALTIN 2495,635
BIST 9479,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Adem Soytekin / Asoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı: Yüzde 4,7 oranındaki artış gayrimenkule olan talebin göstergesi

    Adem Soytekin / Asoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı: Yüzde 4,7 oranındaki artış gayrimenkule olan talebin göstergesi
    25.09.2017
    A+
    A-

    TÜİK, ağustos ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Buna göre; “Türkiye genelinde konut satışlarının 2017 ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %4,7 oranında artarak 120 bin 198 oldu.”

    Birçok sektöre doğrudan ve dolaylı olarak mal ve hizmet talebi oluşturan inşaat sektörü büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. TÜİK tarafından açıklanan Türkiye genelinde konut satışları 2017 ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre % 4,7 oranında artarak 120 bin 198 olduğunu gösteriyor. Eylül ayından itibaren konut satışlarının artarak devam edeceğine inanıyorum. Ülkemizde istikrarın sürmesi ve sektörün devlet tarafından desteklenmeye devam etmesi halinde gayrimenkul sektörü canlılığını korumaya devam edecektir. İnşaat sektöründe birçok yatırıma imza atılmaya devam ediyor, biz de ülkemiz ve ekonomimiz için yatırımlarımızı hız kesmeden sürdürmeye devam ediyoruz. Toplumun tüm kesimi, tüm iş kolları da bu mantıkla üzerine düşeni yapmalı, çalışmaya aralıksız devam etmeli diye düşünüyorum. Ülkemizin gücüne ve potansiyeline inanıyoruz. Firmamız, faaliyet gösterdiği tüm sektörlerdeki yatırımlarına 2017 yılında da ara vermeden devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.