DOLAR 32,5975
EURO 35,0102
ALTIN 2451,539
BIST 9790,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Adem Soytekin: En kazançlı yatırım aracı

    Adem Soytekin: En kazançlı yatırım aracı
    24.05.2017
    A+
    A-

    TÜİK, Nisan ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Buna göre; Türkiye genelinde konut satışları 2017 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %7,6 oranında artarak 114 446 oldu.
    Asoy İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Soytekin verileri değerlendirdi…

    İnşaat sektörü 2016 yılında ülke olarak yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen büyümeye ve genişlemeye devam etti. İnşaat sektörüne ivme kazandırmak için başlatılan konut kampanyalarının ardından, bankalarında konut kredilerini aşağı çekmesiyle birlikte konut satışlarının hız kesmeden artarak devam ettiğini görüyoruz. Konut kampanyaları ile birlikte sektör canlılığını korumaya devam ediyor. TÜİK’in açıklamış olduğu son verilere göre Türkiye genelinde konut satışları 2017 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,6 oranında artarak 114 bin 446 oldu. Bu da bizlere konutun en önemli ve en kazançlı yatırım aracı olarak görülmeye devam ettiğini gösteriyor. Bizde yaklaşık 20 yıllık deneyimimiz, bilgi birikimimizle sektördeki önemli oyunculardan biri olarak ülkemize ve sektörümüze olan güvenimizle yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.