DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Agatha Christie’nin aşk romanları okurla buluşuyor

    Agatha Christie’nin aşk romanları okurla buluşuyor
    29.06.2017
    A+
    A-

    Altın Kitaplar, polisiye edebiyatın kraliçesi Agatha Christie’nin Mary Westmacott takma adıyla yazdığı aşk romanlarını okuyucuyla buluşturmaya devam ediyor.

    Polisiye edebiyattaki ustalığını aşk romanlarında da sürdüren Christie, Sevginin Bağladıkları adlı romanında, sevginin tutku haline dönüşünü, diğer Mary Westmacott romanlarında olduğu gibi, unutulmaz karakterleri ve zarif anlatımıyla dile getiriyor.

    Bitmemiş Portre, Gül ve Porsukağacı, Sensiz Bir İlkbahar, Annem ve Ben gibi daha önce Altın Kitaplar etiketiyle yayımlanan Mary Westmacott romanlarından sonra şimdi de Sevginin Bağladıkları, Agatha Christie okurlarını bir kez daha bu büyük yazarın zengin dünyasıyla buluşturuyor.

    • • •
    “Hikâye anlatma sanatının en güzel örneklerinden biri.”
    Times Literary Supplement
    Bir kardeşi olacağı haberi Laura Franklin’i çılgına çevirir. Ailenin üzerine titrediği kardeşi Shirley doğduğunda ondan nefret eder.

    Fakat bir gece yaşanan bir olay, Laura’nın duygularının değişmesine neden olur. O günden sonra küçük kardeşini korumaya yemin eder.

    Shirley özgürlük ve aşk özlemi çekerken, Laura sevginin tek taraflı olamayacağını öğrenir. Kız kardeşine duyduğu sevginin ağır yükü her ikisinin de hayatlarını dramatik biçimde etkiler.

    Sevginin tutku haline dönüşünü dile getiren bir roman…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.