DOLAR 32,3277
EURO 35,1066
ALTIN 2305,172
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    AGT, Woodex’te İran pazarındaki gücünü sergiledi

    AGT, Woodex’te İran pazarındaki gücünü sergiledi
    20.02.2017
    A+
    A-

    Mobilya bileşenleri sektörünün öncü markalarından olan AGT, İran’ın en önemli fuarı Woodex 2017’de yer aldı. 2017 yeni panel renkleri ile fuar ziyaretçileri ile buluşan AGT’nin ürünleri bu yıl, İran’daki bayilerinin hem stand tasarımlarında hem de teşhirde yer aldı. İran’ın mobilya yan sanayisi alanındaki tek fuarı olan Woodex, Türkiye’nin yanı sıra Almanya, İtalya, Çin gibi ülkeler başta olmak üzere 60 ülkeye ev sahipliği yaptı.


    Bu yıl 15. si düzenlenen Woodex Uluslararası Mobilya Yan sanayileri, Aksesuarları ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı Tahran Fuar Alanı’nda gerçekleşti. AGT, Woodex Uluslararası Mobilya Yan Sanayi, Aksesuar ve Ağaç İşleme Makineleri Fuarı’nda Panel koleksiyonuna kattığı 20 yeni renk ile fuarda ilgi odağı oldu.

    Firma bayileri 270 ve 210’ar m2’lik standlarıyla Woodex’te yer aldılar. Tasarımlarında AGT Profil, AGT Panel ve AGT Panel’in kullanıldığı standlarda, camın kusursuz berraklığı ahşapla birleştirilerek modern bir görünüm elde edildi. Standlarda özellikle markanın yeni Soft Touch panelleri kullanılarak, tek renk profillerden doğan, sade şıklık ve uyum ön plana çıkarıldı.

    İran’ın başkenti Tahran’da gerçekleşen ve bu yıl 60 ülkeden sektörün en önemli firmalarına ev sahipliği yapan Woodex Fuarı’yla ilgili konuşan AGT Genel Müdürü Şirzat Subaşı; “İran, mobilya sektörü için çok önemli bir pazar. Biz de bu pazarın en güçlü oyuncularından biriyiz. AGT kalitesini ve ürün çeşitliliğini tüm sektöre yakından gösterme fırsatı bulduğumuz bu fuarı bu nedenle çok önemsiyoruz. Woodex Fuarı’nda da 2017 yeni panel renklerimizi lanse ettik, büyük ilgi ve beğeniyle karşılandı. İhracatımızda önemli payı olan İran pazarında güçlü bayilerimiz ve ürünlerimizle etkimizi gün geçtikçe artırmayı planlıyoruz” dedi.

    AGT, Woodex Fuarı’nın ardından, İran’daki bayi ve ustalarına özel Parke Ürün Eğitimi gerçekleştirdi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.