DOLAR 32,5541
EURO 34,8587
ALTIN 2437,542
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu hayalimize birlikte hayat verdik

    Ahmet Misbah Demircan: Beyoğlu hayalimize birlikte hayat verdik
    15.03.2019
    A+
    A-

    Beyoğlu’nun gelişmesine katkı sunan iş, sanat ve siyaset insanları ile ‘Beyoğlu’nda Bir Hoş Seda’ Teşekkür Yemeği’nde bir araya gelen Başkan Demircan, “Sizleri tanıdığım için, 15 yıl, sizlerle birlikte çalıştığım için, kendimi gerçekten çok talihli hissediyorum. Kubbede bıraktığımız hoş Sada ’da sizin de sesiniz, sözünüz, emeğiniz var. İyiki vardınız. İyiki varsınız.” dedi.

    Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu’nun gelişmesine katkı sunan; yabancı misyon temsilcileri, konsoloslar, Beyoğlu’nun yabancı kardeş şehirlerinin belediye başkanları,, Beyoğlu’ndaki yatırımcılar, siyasetçiler, kültür sanat insanları, akademisyenler, basın mensupları ile CVK Park Bosphorus İstanbul’da düzenlenen ‘Beyoğlu’nda Bir Hoş Seda’ teşekkür yemeğinde bir araya geldi.

     

    Beyoğlu hayalimize birlikte hayat verdik

    Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, gecede yaptığı konuşmasında Beyoğlu’na hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Üç dönem 15 yıl ardımızda kaldı. Beyoğlu hayalimize birlikte hayat verdik. Beyoğlu’nu bir sanat eseri, eşsiz bir mücevher gibi işledik. Bana bu fırsatı veren Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ederim.” dedi.

    15 YILDA NASİBİM, KUBBEDE HOŞ BİR SEDA BIRAKMAK OLDU

    Beyoğlu’nda üç dönemdir belediye başkanlığı yapan Başkan Demircan, “Benden önce en uzun kim belediye başkanı olmuş diye bakmıştım. Edward Blank 13 yıl 3 ay yapmış. Ben onu da geçtim. Buraya başkan olduğumda 37 yaşındaydım. 15 yılda nasibim, kubbede hoş bir seda bırakmak oldu. Bunun nasıl büyük bir talih olduğunu anlatamam. Zaten bu biraz da yaşanır. Bir çiçekçi, bir taksici, bir çocuk, bir genç sizi görüp elinizi sıkıyor, minnetini ifade ediyor. Bu duygu çok güzel. Bütün yaptıklarınıza, zahmetlerinize değer. Hayatı tanımlarken genelde bir zaman üçlemesi yaparız. Dün, bugün, yarın deriz. Dün 15 yıl, bugün hoş bir sada, yarın için şimdi yeni bir yola çıkıyoruz.” ifadelerini kullandı.

    KUBBEDE BIRAKTIĞIMIZ HOŞ SADA ’DA SİZİN DE SESİNİZ, SÖZÜNÜZ, EMEĞİNİZ VAR

    “Dün olduğu gibi, bu gün de, “Beyoğlu’nda Bir Hoş Sada” teşekkür yemeğine icabet ederek, destekleriyle her zaman yanımızda olan ve bu akşam da davetimize katılan tüm dostlarıma teşekkür ederim.” Diyerek sözlerine devam eden Başkan Demircan, “Sizleri tanıdığım için, 15 yıl, sizlerle birlikte çalıştığım için, kendimi gerçekten çok talihli hissediyorum. Çünkü burada şehre dair kaygısı olan, fikri olan, derdi olan, belki de en önemlisi bir şeyler yapma gayreti olan insanlar var. Kubbede bıraktığımız hoş Sada ’da sizin de sesiniz, sözünüz, emeğiniz var. İyi ki vardınız. İyi ki varsınız. Sizleri alkışlıyorum.”

    BEYOĞLU TEKRAR ŞENLENDİ, CANLANDI, AYAĞA KALKTI

    Gazeteci Yazar Nuri Çolakoğlu, “Ben hayatımın ilk yıllarını İstanbul’da geçirdikten sonra uzun bir tura çıktım ve en son tekrar İstanbul’a geldiğimde, ışıkları sönmüş, benim gençliğimin cıvıl cıvıl Beyoğlu ‘sunun yerini karanlıklar içinde bir Beyoğlu almıştı. Fakat son 15 yılda Beyoğlu tekrar şenlendi, canlandı, ayağa kalktı. Buna tanık bir kişi olarak Ahmet başkana bir ay önce gittim; dedim ki ‘15 yılda Beyoğlu’nda çok şey oldu. Bunları bir kaydını bırakmak lazım.’ Çünkü biz yapmayı seviyoruz, yazmayı sevmiyoruz. Onun için sevgili başkanın değerli çalışma arkadaşları ile birlikte 2-3 haftada böyle bir kitap çıkardık. Kalıcı bir eser oldu. Ben bunu Beyoğlu’nun başkanıAhmet Misbah Demircan’a teşekkürü olarak görüyorum.”

    SAMİMİYETİN EN GÜZEL ÖRNEĞİ AHMET MİSBAH DEMİRCAN

    Eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, “Burada Ahmet kardeşim ve bizim dönemimizde görev üstlenen arkadaşlarımız var. Onlarla çalışırken üç temel prensibimiz vardı. Samimiyet, gayret ve duyarlılık. Hangi konumda olursa olsun arkadaşlarımızdan hep siyaseti millet ve ülke için yapmalarını istedik. O güzel samimiyeti olanları belirledik. En güzel örneğini bu akşam Ahmet Misbah Demircan kardeşimizde görüyorum. Onu gönülden alkışlıyorum.”

    PROJELERİYLE BEYOĞLU’NA İMZASINI ATTI

    Fener Rum Patriği Bartholomeos, “En iyisini hak eden Beyoğlu’nda 2004 yılından beri bizleri misafir eden değerli belediye başkanımız Sayın Ahmet Misbah Demircan’ın dur durak bilmeden süre gelen çalışmaları sayesinde birçok ilkin yaşanmasıyla beraber ilçemizde değişimler yaşatmıştır. Toplumun her kesimine gönlünü açıp çok kültürlü bir mozaik özelliğinde rol alan Beyoğlu’nu kucaklayarak, insanlarına en iyi hizmeti vermiştir.  Yol, ulaşım, altyapı, su çöp gibi temel hizmet alanlarına yaşanan sorunlara en uygun çözümü üretme konusunda 15 sene boyunca verimli bir çalışma sergilemiştir. Gerçekleştirdiği projelerle de semtimize imzasını atmıştır.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.