DOLAR 32,4414
EURO 34,7568
ALTIN 2441,665
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ahu’nun Marks & Spencer stilinin vazgeçilmezleri

    Ahu’nun Marks & Spencer stilinin vazgeçilmezleri
    28.03.2018
    A+
    A-

    Oyuncu ve stil ikonu Ahu Yağtu, Marks & Spencer’ın marka dostu olarak stil ve kalitenin adresi İngiliz perakende devi Marks & Spencer’ın 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’na eşlik ediyor.

    Bahar aylarında gardıroplarımızın olmazsa olmaz parçaları Ahu Yağtu’nun da vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Her gardırobun temel parçalarından jeanler, desenli gömlekler, blazer ceketler, renkli trikolar ve anvelop elbiseler ile bahar mevsiminde de zamansız stilinizi yansıtmak için ideal seçimler sunuyor.

    Her mevsimin öne çıkan parçalarından farklı kesimlerdeki jean modelleri ile şıklığınızı güçlendirirken hareket özgürlüğünüzün de keyfini çıkarabilirsiniz. Özellikle basenlere şekil vererek ince gösterme özelliği olan “Sculpt & Lift” jeanler ile yaza daha kolay hazırlanmak mümkün.

    Marks & Spencer’ın her vücut şekline hitap eden anvelop elbiseleri hem gündüz hem de gece kullanabileceğiniz kurtarıcı parçalar arasında yer alıyor.

    Marks & Spencer koleksiyonlarının ve zarif bir stilin vazgeçilmezi triko takımlarla, her duruma uyum sağlayan kombinler elde ederken, gardıropların daimi parçalarından duruşu ve şıklığıyla öne çıkan desenli gömlekler ile iddialı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Özellikle bahar mevsiminin vazgeçilmezi zamansız klasiklerden trençkotlarla stilinizi zenginleştirebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.